Un nou machiaj revoluţionar. Lashcode – recenzie rimel

Bună, frumoaselor!

Astăzi, am pentru dumneavoastră recenzia unui nou rimel. Am testat acest produs timp de câteva săptămâni. Am fost tentată de rimelul Lashcode deoarece căutam un produs de lux, această caracteristică fiind specifică produselor de calitate superioară. De asemenea, eram în căutarea unui produs care să asigure un machiaj rezistent şi precis. Rimelul meu de top era Diorshow Iconic Overcurl care m-a dezamăgit complet 🙁 Cum a acţionat rimelul Lashcode, care include o serie de substanţe de îngrijire şi o pensulă de silicon?

Rimelul Lashcode face o primă impresie, într-adevăr, uimitoare! M-am îndrăgostit de tubul său mat, foarte estetic. Din punctul meu de vedere, are caracteristici minimaliste, similare rimelului Le Volume De Chanel

În orice caz, partea esenţială se află în interiorul ambalajului. Lashcode este o combinaţie de formulă de înfrumuseţare şi o baghetă precisă. Aplicatorul este o pensulă din silicon de dimensiune perfectă, cel puţin, pentru mine. Nu este nici prea mică, acoperind rapid genele, şi nici prea mare, ajungând fără probleme chiar şi în colţul ochiului. Formula este catifelată, acoperă uniform fiecare geană şi nu lipeşte genele. Cred că acest efect este datorat densităţii corespunzătoare a rimelului şi baghetei din silicon care separă bine genele.

U I M I T O R !

Iată aici un fapt amuzant! Lashcode este un rimel îmbogăţit cu substanţe de îngrijire datorită cărora rimelul hrăneşte şi întăreşte genele pe tot parcursul zilei. Produsul oferă protecţie genelor, prin urmare, poate fi considerat un cosmetic de tip 2în1. Ce ingrediente benefice include? În primul rând, Lashcode conţine Baicapil un amestec de extracte vegetale care accelerează creşterea genelor – Extract de Germeni de Soia, Extract de Germeni de Grâuşi Extract de Rădăcină de Scutellaria Baicalensis. Datorită acestor ingrediente, combinate cu Vitamina E, Arginină şi Pantenol, Lashcode hidratează, regenerează, întăreşte şi netezeşte genele. Face din machiajul zilnic un drum rapid către gene lungi, elastice, dese şi puternice.

P r e ţ. Este rimelul Lashcode scump? Consider că acest produs este foarte eficient ca preţ, deoarece ştiu că plătesc pentru calitate. Preţul produsului este foarte mic dacă luăm în considerare data de expirare de 6 luni, efectele revoluţionare şi proprietăţile de îngrijire oferite de rimel. După părerea mea, este mult mai înţelept să cumperi un produs care conţine ingrediente de calitate superioară care oferă beneficii maxime decât să cheltuieşti banii pe un rimel obişnuit.

LASHCODE – GENELE MELE ÎNAINTE & DUPĂ

Înainte de a cumpăra rimelul Lashcode, obişnuiam să aplic două rimeluri. Unul dintre acestea oferea genelor mele culoare şi densitate la linia rădăcinii, celălalt rimel, sau mai degrabă perie, îmi separa genele. Într-adevăr, machiajul meu de ochi era obositor şi rar se întâmpla să obţin un efect natural. Genele mele erau scurte şi subţiri; aveau mare nevoie de îngrijire profesională.

Genele mele acoperite cu rimelul Lashcode arată, în sfârşit, perfect! Pentru mine, faptul că pot efectua rapid un machiaj precis şi uluitor de frumos este ceva, într-adevăr, revoluţionar. Lashcode este un rimel care îmi demonstrează că o pensulă precisă şi o formulă eficientă sunt suficiente pentru a separa genele şi pentru a le îndesi şi alungi aplicând doar un singur strat. Cred că Lashcode ştie şi oferă femeilor exact ce au nevoie. Este rezistent acest rimel? Deşi nu este un produs rezistent la apă, se menţine la nivelul genelor pe tot parcursul zilei, chiar şi atunci când este extrem de cald. Încet, am început să observ că rimelul îmi îmbunătăţeşte condiţia genelor, care arată din ce în ce mai bine după îndepărtarea machiajului. Din ce în ce mai puţine gene ajung pe discheta de bumbac în timpul demacheiri şi au un aspect strălucitor.

Încercaţi rimelul Lashcode şi spuneţi-mi dacă şi experienţa dumneavoastră revoluţionară de machiaj a avut succes! 😉

Articole asociate

Articol precedent Următorul articol

23 Comentarii “Un nou machiaj revoluţionar. Lashcode – recenzie rimel”

 1. Frumusețe Rară

  În ultimul timp, rimelul a fost Nr. 1 în lista mea cu TOPUL PRODUSELOR DE FRUMUSETE 🙂

  Răspunde
 2. Domnica

  Poate că preţul merge mână în mână cu calitatea, dar am folosit deja câteva produse de lux care s-au dovedit a fi un esec. De fapt, nu am folosit Dior, dar am folosit Lancome şi m-a dezamăgit crunt. Chiar şi rimelurile lanţurilor de magazine sunt mai bune. Voi încerca rimelul Lashcode deoarece opiniile pozitive despre acest produs sunt peste tot în ultimul timp.

  Răspunde
  • Alinuța

   Şi eu am fost dezamăgită de lancome. Sincer, încearcă Lashcode, cred că îţi va plăcea. Defineşte ochii semnificativ, alungeşte, separă şi îndeseşte genele. Este rezistent şi uşor de îndepărtat. Sunt extrem de mulţumită de acest produs, de mult nu am mai folosit un produs atât de minunat.

   Răspunde
 3. Veta

  Un negru intens, frumos şi mat.

  Răspunde
 4. Dulcineea23

  Am încercat acest rimel înainte de a găsi postarea ta 🙂 Pentru mine, este un produs uluitor! 10/10 🙂 pe cuvânt, nu mă pot plânge de nimic. Ok, poate preţul este un dezavantaj deoarece nu oricine este dispus că cheltuiască atât de mult pe un rimel. Aplicatorul acoperă cel mai bine şi cel mai precis din câte aplicatoare am folosit. Un rimel perfect! 🙂

  Răspunde
 5. Mara

  Aplicatorul este minunat, ajunge chiar şi la cele mai scurte gene, care cresc în colţurile ochilor. Nici nu credeam că genele mele pot fi atât de lungi 🙂 rimelul nu este rezistent la apă, dar cumva, culoarea se menţine pe gene timp de câteva ore.

  Răspunde
  • Liliana

   in general, periuţele din silicon sunt cele mai bune

   Răspunde
 6. Oxigenul_tău

  nimeni şi nimic în lume nu mă poate convinge că periuţele din silicon sunt mai bune. Fie e ceva în neregulă cu mine, fie cu aceste aplicatoare, pentru că, pur şi simplu, nu le pot folosi fără a-mi irita ochii.

  Răspunde
 7. Cici

  Trebuie să recunosc că acest rimel este, de fapt, bun, dar nimic excepţional

  Răspunde
 8. Nicoleta

  Nu se cojeşte, ochii sunt vizibil accentuaţi după al doilea strat de rimel, iar efectul este natural. Vă recomand acest rimel. Unul dintre cele mai bune pe care le-am avut vreodată

  Răspunde
 9. Bălăioara

  Îmi pot pune numele sub toate aspectele pozitive ale acestui rimel pe care le-ai enumerat. Vreau să adaug doar un singur lucru, poate nu la fel de important, Lashcode este uşor de îndepărtat. Un demachiaj de o oră este ultimul lucru pe care vreau să-l fac la sfârşitul zilei. Am avut un rimel care adăuga volum genelor mele şi îmi plăcea foarte mult efectul, dar demachiajul era un dezastru!

  Răspunde
 10. Loredana

  cred că am încercat aproape toate demachiantele de ochi şi uleiul natural este cel care îmi curăţă ochii perfect. Folosesc fie ulei de migdale sau de avocado

  Răspunde
  • Hello_kitty92

   Aşa este 🙂 Chiar şi rimelurile rezistente la apă se îndepărtează uşor şi rapid 🙂

   Răspunde
 11. IoNeLa

  Unde îl pot cumpăra?

  Răspunde
 12. Fănica

  Îl consider ultima mea revelaţie personală! Căutam de muuult un rimel care să se ridice la toate aşteptările mele! Cu acest aplicator, îmi pot defini genele mici care cresc în colţurile ochilor şi la nivelul pleoapelor inferioare fără dificultăţi 🙂

  Răspunde
 13. Steliana

  Acest rimel adaugă volum genelor mele, le curbează şi le separă. Unul dintre preferatele mele.

  Răspunde
 14. Geta_xxx

  Am cumpărat acest rimel la sugestia prietenei mele. Am genele drepte, aşa că doream un rimel de curbare şi îndesire. Poate că acesta este singurul rimel care curbează genele atât de minunat! Nu sunt sigură dacă acest lucru se datorează aplicatorului sau ingredientelor. În orice caz, am şi uitat cum să folosesc un ondulator de gene. Gene lungi, dese şi curbate 😉

  Răspunde
 15. Silvana

  Un rimel destul de bun

  Răspunde
 16. Arsenic

  Sunt plăcut surprinsă de acest rimel. Se aplică rapid şi uşor la nivelul genelor. Acelaşi lucru pot spune şi despre demachiaj. Rimelul îmi face genele mai lungi şi mai dese într-un mod natural. Nu mi-au plăcut niciodată periuţele din silicon, preferam aplicatoarele clasice, dar acesta se potriveşte foarte bine formulei rimelului Lashcode. Sunt sigură că voi cumpăra din nou acest produs cosmetic.

  Răspunde
 17. Constanța

  Probabil că nu aş cumpăra acest rimel pentru mine din cauza preţului (prea scump pentru mine) dar, din fericire, l-am primit cadou.

  Răspunde
 18. Regina

  o periuţă şi un tub absolut revoluţionare. iubesc acest minimalism

  Răspunde
 19. Mimi

  Îmi doresc să fi existat în mai multe culori, pentru că rimelul acesta chiar este bun

  Răspunde
  • Ruxandra

   da. şi mie mi-ar fi plăcut pe albastru, un rimel la fel de durabil ca Lashcode, care să-mi intensifice frumos genele!!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 shares