Nanoil Retinol Face Serum – Dragoste la prima aplicare

ser facial cu retinol recomandat Nanoil

Hei! <3

Acum câteva luni, eram destul de nemulțumită de aspectul pielii mele: pori dilatați, linii fine, aspect tern… Era clar că tenul meu are nevoie de un pic de ajutor, dar nu aveam chef să cheltuiesc bani pe tratamente scumpe la salon, adică mai multe sesiuni separate, ceea ce câteva săptămâni lungi (dacă nu chiar luni) de aștepare a rezultatelor. De aceea, m-am hotărât să aleg o altă metodă și să optez pentru un ser facial. Deoarece retinolul este unul dintre cele mai bune ingrediente cosmetice anti-îmbătrânire, am ales un produs îmbogățit cu această substanță, mai exact, Nanoil Retinol Face Serum și vreți să vă spun ceva? M-am îndrăgostit! Continuați să citiți și veți afla de ce!

Serul facial cu retinol Nanoil – descriere

Am observat că acest ser este un adevărat succes în blogosheră. Fetele care au scris recenzii susțin că serul anti-îmbătrânire Nanoil reduce liniile fine, întârzie procesul de îmbătrânire, repară epiderma, reduce ridurile, închide porii, echilibrează sebumul, menține hidratarea, uniformizează tonul pielii… Dați-mi voie să adaug că designul Nanoil Retinol Face Serum este uimitor și că recipientul conține 1.69 fl. oz de produs, ceea ce este mai mult decât obținem de obicei.

În general, serul cu retinol de la Nanoil este un produs non-uleios, ceea ce înseamnă că este ușor de aplicat și nu lasă o senzație uleioasă la nivelul tenului, ceea ce este minunat.

cel mai bun ser facial cu retinol Nanoil

Serul facial cu retinol Nanoil – ingrediente

Pentru mine, acest cosmetic include două ingrediente care merită analizate. Primul este retinolul – desigur! – listat ca palmitat de retinil, adică doar un derivat al vitaminei A. S-a dovedit a fi un agent anti-îmbătrânire care hrănește pielea și echilibrează sebumul. În general, uniformizează tonul pielii și oferă un aspect mai frumos. Celălalt ingredient este o substanță extrasă dintr-o plantă provenită din Asia cu denumirea de Punarnava. Acesta este un antioxidant care joacă un rol activ în eliminarea câtorva ani buni de pe față și în îmbunătățirea tonului pielii. De asemenea, combate acțiunea radicalilor liberi.

Serul facial cu retinol Nanoil – aplicare

Probabil că vă întrebați cum se folosește serul facial cu retinol Nanoil, mai ales că majoritatea serurilor cu retinol pot fi aplicate doar de 2-3 ori pe săptămână deoarece pot provoca iritații sau un ”comportament” ciudat al pielii, precum înroșire sau exfoliere excesivă. Ei bine, asta este de domeniul trecutului. Se poate întâmpla, însă aceste efecte adverse sunt tipice tratamentelor care includ formele vechi ale retinolului. În mâini neexperimentate, poate provoca un astfel de disconfort, ca să zic așa.

În Nanoil Retinol Face Serum, avem palmitat de retinil care, în afară că este sigur pentru piele, reduce ridurile și elimină eficient alte semne de îmbătrânire. Am început să-l aplic în fiecare zi, înainte de culcare. Dimineața, aplic întotdeauna o cremă cu SPF. Pielea mea tolerează foarte bine retinolul încă din prima zi de tratament.

Serul facial cu retinol Nanoil – efecte, comentarii

Ei bine, Nanoil Retinol Face Serum a fost dragoste la prima aplicare. Am mai aplicat și alte seruri cu retinol înainte, dar niciunul nu mi-a oferit efecte precum Nanoil. Acest produs mi-a netezit liniile fine de pe frunte și mi-a oferit un ten cu aspect mult mai sănătos. Porii s-au închis și problema tenului gras a dispărut, deci așa am eliminat acel luciu nesănătos.

Ce m-a determinat să cumpăr Nanoil Retinol Face Serum? Prietena mea a cumpărat acest ser pentru a-și reînnoi pielea și elimina imperfecțiunile lăsate de acnee și alte afecțiuni cutanate. Deoarece a făcut minuni pentru fața ei, m-am hotărât să încerc și eu serul facial cu retinol Nanoil.

Oh, și dați-mi voie să menționez că am observat foarte rapid o îmbunătățire în condiția tenului meu – încă din prima lună de aplicare. De fapt, pielea mea a devenit mai netedă și mai frumosă doar după câteva aplicări. Desigur, Nanoil  are nevoie de ceva mai mult timp pentru a netezi liniile fine, însă ce cosmetic poate face asta imediat?

cel mai bine evaluat ser facial cu retinol Nanoil

Serul facial cu retinol Nanoil – magazin

Veți putea găsi serul facial cu retinol pe pagina web Nanoil oficială – nanoil.ro. Știați că oferta Nanoil nu cuprinde doar seruri faciale? Nanoil oferă și uleiuri cosmetice, șampoane și măști de păr. Aruncați o privire!

Cunoașteți deja marca Nanoil? Dacă da, spuneți-mi ce produse ați folosit deja.

Îmbrățișări și pupici! <3

Articole asociate

Următorul articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 shares