Cum acţionează crema autobronzantă? Cosmeticele mele preferate de bronzare

Femeile adoră bronzul 😉 Majoritatea femeilor adoră un corp sărutat de soare. Totuşi, ce putem face dacă primăvara şi începutul verii sunt înnorate? O cremă bronzantă decentă este propunerea mea. Dar folosiţi-o în mod înţelept!

Cum se foloseşte crema de bronzare? Acesta este unul dintre produsele mele preferate, pe care îl folosesc la începutul fiecărei veri. De fapt, încep să aplic produsul cosmetic cu câteva zile înainte de a începe să port fuste scurte şi rochii. Mă simt inconfortabil atunci când îmi expun pielea albă a picioarelor şi sunt convinsă că mă înţelegeţi perfect.

Dacă folosiţi o cremă autobronzantă, reţineţi:

  • nu cumpăraţi cel mai ieftin produs, deoarece este foarte posibil ca acesta să ofere un bronz neuniform;
  • numărul uleiurilor din compoziţie este cel care contează, nu cantitatea substanţelor de bronzare;
  • exfoliaţi celulele moarte ale epidermei înainte de aplicarea produsului cosmetic;
  • saturaţia culorii depinde de cantitate de produs cosmetic aplicat şi de numărul aplicărilor.

Din experienţa mea, că pot spune că o cremă de bronzare de calitate superioară costă ceva mai mult, însă este o investiţie care merită a fi făcută. Produsele cosmetice mai ieftine cu acţiune de bronzare lasă pete neuniforme, indiferent de cât efort punem în distribuirea uniformă a produsului. În plus, cremele autobronzante ieftine va vor colora pielea mai degrabă într-o nuanţă portocalie, ceea ce face ca aspectul final să fie nenatural şi artificial. La urma urmei, dorim un produs care să ne ajute la obţinerea unui bronz care să imite cât mai bine bronzul natural, nu-i aşa?

Cele mai bune creme autobronzante sunt (după părerea mea):

  • Dove DermaSpa, Summer Revived
  • Fabulous Self Tan Mousse Medium Vita Liberata
  • Saint Tropez Self Tan Bronzing Mousse

Iată şi întrebarea de 100 de puncte. Ştie cineva cum acţionează o cremă autobronzantă?

Aş putea face un chestionar, însă mi-e teamă că majoritatea dintre dumneavoastră nu veţi cunoaşte răspunsul. V-aţi întrebat vreodată cum acţionează o cremă autobronzantă obişnuită? Dacă se potriveşte cu tipul pielii dumneavoastră, o cremă autobronzantă va fi eficientă şi nu aveţi de ce să vă intereseze cum acţionează produsul. De asemenea, am auzit că unele persoanele cred că o cremă autobronzată este un tip de nuanţator de corp, prin urmare, nu se recoamndă contactul cu apa imediat după aplicare. Absurd!

O cremă autobronzantă este un produs cosmetic care oferă pielii o nuanţă maronie datorită substanţelor active (DHA), care intră în reacţie chimică cu aminoacizii din stratul cornos al pielii. Colorează pielea după 1-2 ore de la aplicare. Acesta este motivul pentru care nu ar trebui să aveţi contact cu apa, deoarece produsul poate fi îndepărtat parţial. De asemenea, este posibil ca produsul cosmetic să nu aibă suficient timp pentru a fi absorbit în piele. Un aspect important este că efectul de bronzare dispare odată cu procesul natural de exfoliere a pielii.

Articole asociate

Articol precedent Următorul articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 shares