TOP 7 Spray-uri de protecție termică – Prezentare scurtă

Protejarea părul în timpul stilizării termice este un aspect extrem de important. Am înțeles asta prea târziu – după ce mi-am distrus complet părul cu placa de păr folosită zilnic. Nu am folosit balsamuri, uleiuri sau alte produse care ar fi putut să-mi protejeze părul.

Un spray de protecție termică este, de obicei, suficient.

Știați că produsele de stilizare termică sunt împărțite în două grupuri? Cele care vă ajută să creați coafura visată și cele care protejează părul împotriva efectului distructiv al temperaturilor ridicate. Este bine să le folosim, nu-i așa?

De aceea, vă prezint:

CELE MAI BUNE SPRAY-URI DE PROTECȚIE TERMICĂ ȘI STILIZARE A PĂRULUI

Am avut oportunitatea de a le testa la nivelul podoabei mele capilare. Folosesc des placa sau uscătorul de păr, astfel încât aceste teste au fost efectuate în condiții aspre. Ce a acționat bine la nivelul părului meu?

nanoil SPRAY DE PROTECȚIE TERMICĂ

#1 Nanoil Heat Protectant Spray

Website-ul produsului: nanoil.ro

Produsul de protecție termică de la Nanoil m-a impresionat puternic încă de la prima folosire. În afara prețului accesibil și designului încântător, este extrem de eficient! Spray-ul Nanoil garantează protecție maximă împotriva temperaturilor de până la 430℉/220°C, învăluind părul într-un strat de protecție și consolidându-l în timpul stilizării. Produsul conține proteine de mătase, prin urmare, repară, netezește incredibil și stimulează strălucirea părului. Nu este doar un produs de protecție termică, ci și un spray de înfrumusețare.

#2 Ouai Heat Protection Spray

Un spray obișnuit de protecție și stilizare de la Quai care merită, de asemenea, atenție. Datorită polimerilor, întărește părul și îl protejează împotriva temperaturilor ridicate. Extractele de plante adăugate oferă catifelare și netezime părului, îl disciplinează și previn electrizarea în timpul uscării cu foehnul, de exemplu. Are o formulă ușoară și este comercializat într-un recipient convenabil cu un aplicator sub formă de pulverizator ușor de folosit.

#3 Balmain Thermal Protection Spray

Spray-ul Balmain, prezentat într-un recipient superb din damasc, este o altă opțiune pentru persoanele care doresc să-și protejeze podoaba capilară împotriva condițiilor nefavorabile. Conține proteine de plante, extract de nuci de argan și provitamina B5 – o serie de substanțe reparatorii, hrănitoare și hidratante. Totuși, spray-ul se concentrează pe protejarea părului împotriva temperaturilor ridicate. 

#4 Kevin Murphy Ever Smooth Style Extender

Kevin Murphy Ever Smooth Style Extender este un alt produs interesant – acesta vizează fixarea coafurii și acționează precum un produs de protecție termică. Recipientul minimalist (tipic acestui brand) conține un produs cu formulă ușoară și inovatoare care controlează electrizarea și creează o coafură care rezistă mult timp datorită căldurii generate de uscător. Este mai degrabă un spray de disciplinare a șuvițelor rebele decât un produs obișnuit de protecție termică.

#5 Philip B. Thermal Protection Spray

Spray-ul de protecție termică lansat de Philip B poate fi, de asemenea, folosit pentru stilizarea și netezirea coafurii. Dispune de un pulverizator convenabil și un recipient elegant, în plus, mirosul minunat stimulează simțurile. Acționează eficient datorită unor ingrediente precum uleiul de mongongo, uleiul de migdale, vitamina E, peptidele din lupin albastru și extractul de șofran. O mulțime de ingrediente naturale.

#6 L’Oréal Elvive Dream Lengths Heat Slayer Spray

L’Oréal Paris ne oferă, de asemenea, un produs de protecție termică. Produsul protejează împotriva deteriorării provocate de temperaturile de până la 446℉/230°C, în plus, previne electrizarea și efectul static. Este eficient în netezirea părului și crearea unui aspect final mătăsos. Din păcate, uleiul de ricin inclus în formulă face spray-ul uleios. Astfel, poate supraîncărca părul.

#7 Wella Eimi Sugar Lift

Și ultima propunere, un produs atipic. Nu este un spray obișnuit de protecție termică, ci un spray de stilizare pe bază de zahăr care stimulează volumul și elimină electrizarea părului. Cum face asta? Zahărul ridică părul de la rădăcini și adaugă netezime în același timp. Wella Eimi Sugar Lift, de asemenea, previne deshidratarea și ruperea părului. Trebuie să recunosc că este o idee interesantă.

Ce spray-uri folosiți la nivelul părului?

Dezvăluiți-ne în comentarii!

Articole asociate

Articol precedent Următorul articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 shares