Cele mai bine evaluate măști de păr. 6 produse de top pe care trebuie să le testați!

Fetelor!

Cine vă va îngriji părul mai bine decât voi?

Ei bine, NIMENI, și de aceea trebuie să luați problema în propriile mâini.

Dar… ca să o faceți ca la carte, aveți nevoie de un mic ajutor sau asistent – un produs de înfrumusețare care să vă întărească, hidrateze, hrănească și protejeze părul.

Și din proprie experiență, vă pot spune că o mască decentă de păr este de neegalat în acest scop.

De ce nu este un balsam, un ulei de plante sau alt produs de înfrumusețare extravagant?

Masca de păr este singurul produs (între toate cosmeticele de păr, desigur) care oferă un efect atât de puternic. Caracteristica sa specifică este că nu acționează doar la suprafața părului, ci și pătrunde în tulpină, ceea ce înseamnă că ofere rezultate semnificativ mai bune în comparație cu produsele obișnuite de îngrijire a părului.

Sugestia mea este să încercați cele 6 măști de păr de top de mai jos și să vedeți singure ce puteți obține cu ajutorul unui cosmetic bun. 

Continuați să citiți și… vă doresc să aveți un păr sănătos și voluminos!

CELE MAI BINE COTATE MĂȘTI DE PĂR

1. Nanoil Keratin Hair Mask

Cea mai bună dintre cele mai bune – numărul 1 pentru mine între toate măștile de păr pe care le-am folosit vreodată.

Masca de păr cu cheratină oferă susținere masivă în îngrijirea zilnică a părului deteriorat. Sarcina sa este de a combate aspectul fragil, deshidratat și tern al părului. Face minuni și la nivelul vârfurilor despicate și părului electrizat.

Nanoil Keratin Hair Mask îmbunătățește aspectul părul încă de la prima aplicare, ceea ce ador, pur și simplu, la acest produs. Lasă părul neted, strălucitor și ușor de periat.

Toate acestea datorită cheratinei hidrolizate, pantenolului și provitaminei B5 din compoziție. 

Nanoil Keratin Hair Mask are o formulă ușoară, se distribuie uniform pe toată lungimea părului și este ușor de îndepărtat din păr, astfel încăt nu aveți motive de îngrijorare că părul își va pierde volumul.

website-ul produsului: www.nanoil.ro

2. Moroccanoil Restorative Hair Mask

Sunt sigură că toată lumea a auzit de această marcă renumită în toată lumea – Moroccanoil – și alegerea unei măști reparatorii pentru a obține un păr mai puteric nu este deloc o idee rea. Acest produs merită un loc în top 10 măști de păr.

Acesta este un produs de păr de regenerare profundă, alcătuit din ulei de argan (tipic pentru produsele Moroccanoil) și proteine care sunt considerate esențiale pentru un păr puternic, cu aspect sănătos. Formula este, de asemenea, îmbogățită cu ulei pequi și unt de shea.

Deoarece acest produs are o textură cremoasă și destul de densă, îngreunează părul destul de mult. 

Trebuie să aplicați Moroccanoil Restorative Hair Mask cu regularitate deoarece acesta este singurul mod în care vă va regenera și întări șuvițele slăbite, redându-le flexibilitatea, netezimea și strălucirea.

Singurul dezavantaj la care mă pot gândi este prețul ridicat…

3. Kérastase Résistance Masque Thérapiste

Ce marcă este renumită pentru lansarea și oferirea unei game largi de produse de păr extraordinare?

Sunt sigură că sunteți de acord cu mine că Kerastase este un brand care poate fi găsit în diferite salone de coafură, ceea ce este un semn bun. Îmi plac măștile de păr regeneratoare Résistance, comercializate în ambalaj verde – îmi lasă părul super neted și catifelat.

Aplic această mască după spălarea deoarece mă ajută la descurcarea părului. Are o textură ușoară, cremoasă, astfel încât aplicarea nu ridică nicio problemă.

Kérastase Résistance Masque Thérapiste conține extracte de plante, glicopeptide, aminoacizi și proteine de grâu – un amestec de ingrediente cu acțiune de regenerare și reparare în profunzime a părului. Este foarte eficientă, însă, după părerea mea, se aseamănă unei bombe cu efect întârziat. Haha, de ce am folosit o astfel de comparație? Deoarece este nevoie de cel puțin 2 săptămâni de aplicare regulată pentru a observa o îmbunătățire.

Pentru a rezuma, această mască de păr merită recomandată, cu condiția să aveți răbdare.

4. Kevin Murphy Hydrate Me Masque

Nu putem trece pe lângă acest produs fără a-l observa – după părerea mea, are cel mai interesant ambalaj dintre toate măștile de păr. Un recipient unghiular violet cu aplicator – acesta este unul dintre aspectele pentru care masca Kevin Murphy Hydrate Me este cunoscută în toată lumea.

Ce conține acest recipient cu design incredibil? O mulțime de ingrediente!

Uleiul de măceșe și vitamina C au rolul de a stimula strălucirea și elasticitatea părului. Uleiul de primulă de seară asigură hidratarea părului, oferindu-i astfel finețe. Untul de shea îmbunătățește condiția părului fragil și despicat. Uleiul de bergamotă acționează ca un antioxidant. Extractul de alge marine hidratează și echilibrează scalpul. După cum puteți observa, fiecare ingredient are o anumită sarcină de îndeplinit.

Și puteți simți toate acestea imediat ce aplicați Kevin Murphy Hydrate Me Masque la nivelul părului.

Recomand din toată inima acest produs tuturor celor care au părul uscat, aspru și slăbit.

5. Keune Care Keratin Smooth Mask

Dați-mi voie să vă prezint o altă mască de păr pe bază de cheratină care, după părerea mea, merită cunoscută și testată.

Keune este – dacă nu greșesc, o marcă olandeză care lansează produse incredibile de îngrijire a părului. Este cunoscută, în principal, pentru cosmeticele sale de vopsire a părului. 

În mod surprinzător, masca de păr Keune Care Keratin Smooth pare a fi doar un alt produs obișnuit de îngrijire a părului. Este eficientă în hidratarea, netezirea și prevenirea electrizării părului, ceea ce pentru mine părea a fi salvarea de care aveam nevoie la vremea aceea. Aveam dificultăți în a-mi ține sub control părul rebel.

Acest efect se datorează ingredientelor precum cheratina, provitamina B5 și untul de shea. Această mască, de asemenea, conține așa numitul complex Quat, care este recunoscut pentru întărirea tulpinii firului de păr din interior. 

În ceea ce privește aplicarea, este departe de a fi problematică. Aplicați masca Keune Care Keratin Smooth după șamponare, lăsați să acționeze 2 minute și clătiți.

6. Alterna Caviar Replenishing Moisture Masque

Acum ceva timp, am avut, de asemenea, plăcerea de a folosi Alterna Caviar Replenishing Moisture Masque. Chiar dacă a fost acum mult timp, îmi amintesc că am fost plăcut surprinsă de efectele oferite podoabei mele capilare.

Și, din fericire, mi-a oferit rezultatele promise deoarece mi-am cheltuit ultimele economii pentru a o cumpăra!

Masca este groaznic de scumpă, acesta este adevărul, nu se poate nega asta. Un alt aspect de reținut este că masca este comercializată într-un recipient extrem de mic.

Cu toate acestea, dacă nu vă sperie prețul, vă recomand această mască de păr deoarece este una dintre puținele care conține extract de caviar. Are un efect de întinerire, combate îmbătrânirea prematură a părului și oferă hidratare. Desigur, conține mai multe ingrediente, inclusiv, de exemplu, un ingredient care previne estomparea culorii părului.

Pentru mine, masca de păr Alterna Caviar pare a fi un produs de lux de îngrijire a părului pentru cele care chiar își permit.

Articole asociate

Articol precedent Următorul articol
0 shares