Bronzare fără soare? Ce produse cosmetice bronzante pot imita bronzul natural?

Bună, fetelor!

Suntem în plin sezon de vară. Facem tot posibilul să prindem fiecare rază de soare deoarece dorim ca pielea noastră să capete o culoare ciocolatie. Din păcate, există şi persoane care nu preferă această activitate de vară, din cauza pielii sensibile, alergiilor sau unor afectţiuni care le împiedică să-şi expună corpul la soare. Din fericire, şi acestea pot avea o piele bronzată. Cum este posibil? Este suficient să încerce produse cosmetice potrivite.

Sunt sigură că nici măcar nu sunteţi conştiente de cantitatea masivă de produse cosmetive bronzante disponibile chiar în acest moment. Creme, balsamuri, bronzante, şerveţele şi chiar spray-uri pentru coapse. Să începem cu bronzantul, un produs cosmetic cunoscut tuturor femeilor. Produsul este minunat pentru bronzarea pielii şi pentru completarea machiajului. Acesta adaugă strălucire, uniformizează tonul pielii şi conferă tenului un aspect ca sărutat de soare. Bronzantul poate fi utilizat pentru machiajul feţei, decolteului, umerilor şi chiar a picioarelor.

O sarcină similară poate fi îndeplinită de cremele BB, balsamuri, spumăşi de spray-uri. Consistenţa acestora este uşoară şi, prin urmare, astfel de produse sunt uşor de aplicat. În orice caz, există o singură problemă care trebuie avută în vedere în timpul utilizării. Mai exact, toate cosmeticele menţionate mai sus trebuie masate bine la nivelul pielii. Doar astfel puteţi evita petele şi urmele care pot apărea pe piele. Un alt aspect vital este că, dacă doriţi să obţineţi un rezultat final perfect, înainte de aplicarea unui bronzant, aplicaţi un exfoliant. Datorită acestui cosmetic minunat, veţi elimina aspectul neuniform al pielii, celulele moarte şi veţi beneficia de o piele netedă la nivelul întregului corp.

Picăturile, gelurileşişerveţelele autobronzante sunt produse interesante. Formula picăturilor şi gelurilor este similară cu cea a serurilor. Puteţi combina produsul de bronzare cu o cremă hidratantă sau cu fond de ten. În ceea ce priveşte gelul, acest produs acţionează cel mai bine ca bază de machiaj. Are o consistenţă uşoară, de aceea, nu nici nici pete, nici urme. În plus, se abosoarde imediat, prin umare, puteţi continua cu aplicarea machiajului aproape imediat. Câteva cuvinte despre şerveţelele autobronzante. Aceste produse de înfrumuseţare sunt minunate în călătorii, deoarecce nu ocupă mult spaţiu în bagaj, sunt uşor de aplicat şi oferă efecte eficiente. Singurul dezavantaj al şerveţelelor autobronzante este că trebuie să ştiţi cum să le utilizaţi, deoarece pot lăsa pete la nivelul picioarelor.

Ştiaţi că pielea poate fi bronzată cu ajutorul substanţelor şi produselor naturale? Încercaţi uleiul de soia, scoarţa de stejar, uleiul de floarea soarelui, uleiul de nuci de macadamia, cafeauaşiceaiul. Desigur, nu vă puteţi aştepta ca aceste substanţe să ofere efecte durabile şi intense. Prin urmare, dacă doriţi ca pielea dumneavoastră să capete o nuanţă închisă, este necesar să utilizaţi astfel de produse naturale sistematic şi pe tot parcursul verii.

Articole asociate

Articol precedent Următorul articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 shares