Testarea şamponului L’Oreal Elvive Clay

Hei, fetelor!

Astăzi, vă voi prezenta recenzia ultimului şampon lansat de L’Oreal. Sunt sigură că majoritatea dintre dumneavoastră a acordat atenţie produsului atunci când aţi fost la cumpărături de produse cosmetice. Şamponul atrage privirea, datorită recipientului în nuanţe frumoase de albastru şi verde.

Şamponul face parte din ultima gamă, L’Oreal Elvive Clay. În afara celor patru produse de păr, au fost lansate şi măşti faciale cu argilă. Sper să le testez în viitorul apropiat (şi să vă prezint impresiile mele).

Am fost tentată să achiziţionez acest şampon din două motive. Conţine argilă şi este conceput pentru tipul meu de păr – păr gras la radăcină şi uscat la vârfuri. Produsul este bogat în trei tipuri de argilă, care au un singur scop – de a curăţa bine atât părul, cât şi scalpul, de a ridica rădăcinile şi de a adăuga volum timp de 72 de ore. Acţiunea şamponului este de a intensifica strălucirea şi de a hidrata părul, fără a-l îngreuna.

Aceasta este teoria şi promisiunea produsului. Cum este în realitate?

Din păcate… nu este atât de divin.

Ca să fiu sinceră, părul meu nu a avut un aspect atât de nefavorabil de mult timp. Nu ştiu dacă este din cauza argilei sau amestecului de argilă şi conservanţi. Un singur lucru ştiu sigur – părul meu arată jalnic. În loc de hidratare, am obţinut păr tern, imposibil de stilizat şi extrem de rigid. Descurcarea şuviţelor de păr a fost dificilă. După uscarea cu foehnul, părul meu era electrizat şi plin de nişte reziduuri amuzante (argilă?).

A fost prima şi ultima oară când am folosit şamponul L’Oreal. Trebuie să fi fost o magie neagră… mi-e frică să-l aplic din nou în păr. Poate că şamponul nu este potrivit pentru păr fin şi, pur şi simplu, îl îngreunează. Sper că măştile faciale cu argilă oferă rezultate mai bune:) 

Articole asociate

Articol precedent Următorul articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 shares