Pânza Organică din Muselină pentru Uz Facial de exfoliere a pielii – Super sau nu?

Recenzia unui produs precum Pânza Organică din Muselină pentru Uz Facial de Exfoliere Suplimentară probabil că vă va surprinde. Este ceva complet nou printre zeci de texte legate de peeling, creme şi măşti faciale. La urma urmei, accesoriile de îngrijire a pielii sunt la fel de importante, nu-i aşa?

O piele moale, netedă şi perfect hidratată este efectul unei îngrijiri adecvate. Masajele, procedurile de peeling, cremele şi numeroasele tratamente la care ne expunem pielea (de exemplu, microdermabraziune) sunt importante. Toate acestea pentru un aspect frumos şi pentru a evita problemele în timpul aplicării masajului. Cum să îngrijim tenul într-un mod rapid şi eficient?

Recent, am achiziţionat

Pânza Organică din Muselină pentru Uz Facial de Exfoliere Suplimentară

Aş dori să vă spun câteva cuvinte despre plusurile şi minusurile unei astfel de soluţii, de unde provine, de fapt, acest material din bumbac, cum se utilizează şi ce putem obţine prin utilizarea acesteia. Pe scurt, vă voi prezenta o recenzie obişnuită despre acest produs 🙂

Descrierea produsului:

Pânza Organică din Muselină pentru Uz Facial cu acţiune de curăţare şi exfoliere este confecţionată din bumbac organic, cu o intertextură rară. Este moale şi foarte delicată la atingere, prin urmare este perfectă pentru spălarea pielii sensibile sau pentru îngrijirea pielii delicate a copiilor. Se aseamănă pânzei clasice din in, însă Pânza din Muselină pentru Uz Facial este mai delicată şi mai uşoară. Este produsă de numeroase mărci, printrre care Herbfarmacy, Pai Skincare, sau Mel Millis,pentru a enumera doar câteva.

Cum funcţionează?

Pânza Organică din Muselină pentru Uz Facial:

  • are proprietăţi de exfoliere: îndepărtează celule moarte ale epidermei;
  • este perfectă pentru curăţare: previne astuparea porilor şi apariţia acneei;
  • poate fi utilizată pentru demachiere: atunci când este utilizată cu un lichid adecvat, pânza îndepărtează machiajul;
  • poate fi utilizată pentru masaj: îmbunătăţeşte microcirculaţia sângelui la nivelul pielii;
  • poate fi utilizată ca o compresă: când este îmbibată cu o mască lichidă pentru ten, pânza facilitează absorbţia substanţelor nutritive.

Cum se utilizează?

Procedura mea personală de utilizare a pânzei este întotdeauna la fel, deoarece, după părerea mea, aceasta este singura metodă prin care putem profita la maximum de produs.

Încep prin umezirea materialului cu apă călduţă şi aplicarea acestuia la nivelul tenului – astfel, se deschid porii pielii. Apoi, aplic un ulei, loţiune sau un gel de curăţare pe faţă. Din nou, utilizez Pânza Organică din Muselină pentru Uz Facial pentru a distribui produsul cosmetic pe întreaga faţă (aplic cu mişcări circulare). Astfel, îmi spăl faţa, exfoliez celulele moarte ale epidermei şi ofer un masaj delicat tenului – toate simultan. Îndepărtez reziduurile produselor cosmetice colorate şi apo clătesc materialul utilizând apă rece. La final, folosesc materialul ca o compresă rece pe care o aplic pe faţă pentru a o împrospăta şi pentru a închide porii.

Avantajele Pânzei Organice din Muselină pentru Uz Facial:

  • este mai delicată decât procedura de peeling şi alte proceduri de exfoliere a pielii;
  • puteţi regla nivelul de exfoliere prin apăsarea ceva mai puternică a materialului la nivelul feţe;
  • poate fi utilizată pentru alte proceduri, nu numai pentru exfoliere;
  • după utilizare, pielea devine curată, netedă şi foarte suplă.

Articole asociate

Articol precedent Următorul articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 shares