Gene frumoase, lungi și ondulate cu Kitul Nanolash Lash Lift. Am testat și am verificat dacă este posibilă laminarea genelor acasă!

nanolash lash lift kit

Am visat întotdeauna să am gene bine definite fără a fi nevoie să le ondulez constant cu un ondulator de gene. Acest lucru mi-a luat mult timp și energie, iar rezultatele… ei, erau discutabile. Căutând pe internet, am descoperit Kitul Nanolash Lash Lift pentru laminarea genelor acasă. Dar este posibil un lifting al genelor acasă?

De ce am vrut să-mi laminez genele acasă?

Te-ai putea întreba de ce am decis să-mi laminez genele acasă. Până la urmă, acest tratament este oferit acum practic de fiecare salon de frumusețe. Este adevărat, dar ar trebui să verifici prețul unui astfel de tratament. Nu fac un secret din faptul că, deși îmi iubesc genele și doresc să am grijă de ele, nu îmi pot permite o astfel de cheltuială, precum și tratamentele ulterioare de laminare pentru a menține efectul.

De aceea am decis să încerc Kitul Nanolash Lash Lift. Cu acest kit de lifting pentru gene, se presupune că poți să-ți laminezi genele la tine acasă. Din descrierea produsului, este clar că îți permite să efectuezi nici mai mult, nici mai puțin de 10 tratamente! Cutia conține 10 plicuri din fiecare produs, cu o capacitate de 0,5 mililitri. Acest lucru înseamnă economii incredibile, iar producătorul garantează că rezultatele sunt spectaculoase.

Așa că, de ce să nu încerc? Dacă pot să fac acest tratament singură, este un avantaj suplimentar pentru mine.

nanolash lash lift kit

Kitul Nanolash Lash Lift – ce am găsit în el?

Am menționat deja că acest kit include 3 produse pentru laminarea genelor (3×10 plicuri). Cu toate acestea, acest kit de lifting pentru gene este completat cu accesorii suplimentare care îți permit să efectuezi tratamentul ușor și rapid singură.

În cutie, am găsit în plus:

  • 3 perechi de forme din silicon în dimensiuni: S, M și L;
  • accesorii necesare pentru aplicarea produselor;
  • Lash Lift Glue pentru fixarea formelor.

Aș dori să adaug la acest punct că formulele de lifting pentru gene se bazează pe ingrediente precum uleiul de abisinian și uleiul de semințe de struguri, de exemplu. Acestea au cel mai mare impact asupra reconstrucției și îmbunătățirii stării genelor. Nu contează aici cât de proastă este starea genelor. După laminare, ele vor primi tot ce au nevoie pentru a compensa deficiențele din structura lor.

Laminarea genelor cu Nanolash – simplă, rapidă și eficientă

Dacă îți e teamă că nu ai nicio experiență anterioară cu liftingul genelor, nu contează. Kitul Nanolash Lift este conceput să fie utilizat atât de artiști profesioniști ai genelor, cât și de o fată ca mine – un amator.

Toți pașii laminării genelor acasă sunt descriși detaliat în instrucțiuni. Le-am urmat, efectuând tratamentul pe genele mele. A arătat mai mult sau mai puțin astfel:

  • Am pregătit genele, curățându-le temeinic și separându-le de cele de jos;
  • Am atașat formele din silicon cât mai aproape de linia genelor;
  • Am aplicat fiecare produs urmând ordinea, lăsându-l să acționeze timp de 10 minute, spălându-l și aplicând următorul;
  • a sfârșit, am desprins formele de silicon de pe pleoape.
laminarea genelor acasă

Efectele pe care le-am observat imediat după perierea genelor au fost super impresionante! Genele mele nu au arătat niciodată atât de lungi, definite și hrănite. Trebuie să recunosc că efectul a durat aproximativ 8 săptămâni, ceea ce este cam cât garantează producătorul.

Aș recomanda Kitul Nanolash Lash Lift?

Dacă urmărești blogul meu în mod regulat, știi că sunt cât se poate de obiectivă în recenziile mele. Nu recomand produse care nu livrează rezultatele promise de producător.

Cu toate acestea, kitul de lifting și laminare Nanolash este o adevărată inovație și o noutate care a îndeplinit așteptările mele. Genele reconstruite, hrănite și fără nevoie de ondulator de gene sunt cei mai importanți factori pentru mine. Fără îndoială, acesta este un produs de calitate premium care se dovedește a fi complet de încredere.

Tu, de asemenea, poți să-ți laminezi genele acasă. Comandă Kitul Nanolash Lash Lift direct de pe site-ul producătorului. Efectele sunt garantate și cu siguranță nu vei regreta să îl încerci.

Articole asociate

Articol precedent Următorul articol
0 shares