Există o mascara perfectă? Să aflăm!

Mascara perfectă – sună imposibil? Și pentru mine. Cu toate acestea, în timp, am învățat că găsirea rimelului perfect este de fapt posibilă. De multe ori am fost dezamăgită de performanța rimelurilor pe care le-am cumpărat. De aceea am investit în produse profesionale! Ei vine, află că rimelul poate fi aproape perfect!

Rimelul perfect – ce înseamnă?

Când vine vorba de machiaj, nu-mi place să fac compromisuri. Mă aștept ca produsele cosmetice pe care le cumpăr să mă ajute să creez un machiaj pe care să nu-l regret niciodată. Cocoloașele, reziduurile și petele de rimel nu au fost niciodată acceptabile pentru mine. De aceea, am experimentat de multe ori cu rimeluri doar pentru a găsi produsul perfect și unic.

Așadar, ce înseamnă pentru mine o mascara perfectă? Ar trebui să fie de lungă durată și rezistentă la factorii externi. De asemenea, ar trebui să separe perfect genele și să nu formeze cocoloașe pe ele.

Atunci când aleg rimelul perfect, acord atenție și periei. Aceasta trebuie să aibă forma potrivită și să fie fabricată din materiale de înaltă calitate.

Aceste rimeluri sunt perfecte pentru mine. Descoperiți-le!

Așa cum spuneam, am decis să testez patru rimeluri care, din punctul meu de vedere, sunt perfecte sau cel puțin aproape de perfecțiune. Sper că lista de mai jos va simplifica considerabil alegerea rimelului perfect pentru genele voastre.

Sunteți gata? Atunci, să începem!

1. Rimelul Nanolash

Nu fac un secret din faptul că încep clasamentul cu favoritul suprem. Este vorba de rimelul Nanolash. Este un rimel cu o calitate premium care nu m-a dezamăgit nici măcar o dată. Vreau să precizez că trebuie să fiți atente la perie. Are forma perfectă și este făcută din silicon. Acoperă impecabil genele și le separă extrem de repede.

Un avantaj suplimentar al produsului este, bineînțeles, rezistența lui. Mascara Nanolash poate rezista cu ușurință la ploaie, pe pârtia de schi sau la o noapte nebună în oraș. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la „efectul panda”.

Doamnelor, trebuie să știți, de asemenea, că pe site-ul brandului puteți găsi două rimeluri Nanolash. Aveți de ales dintre:

Produsele diferă ușor în ceea ce privește modul în care acționează și forma periei. Astfel, îl puteți alege pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor voastre.

2. Lashcode Mascara

Am decis să pun Lashcode Mascara pe următorul loc în clasamentul meu. Acesta este un produs cu proprietăți de alungire și îngroșare și permite realmente obținerea unor rezultate spectaculoase. Genele mele au căpătat un aspect uimitor după prima periere.

Rimelul este de lungă durată. Nu am observat urme de fărâmițare. În plus, peria îl face ușor de aplicat. Vă permite să distribuiți mascara uniform și să acoperiți cu precizie chiar și genele extrem de scurte din colțuri.

3. Lancome Oscillation Power Mascara

Top 3 se încheie cu rimelul Oscillation. Acesta este un produs bun, deși am avut unele obiecții în timpul aplicării lui. Totuși, să începem cu aspectele pozitive. În primul rând, mascara Oscillation de la Lancome este un produs foarte bine pigmentat și se usucă extrem de repede. Nu am avut probleme majore în aplicarea celui de-al doilea strat. De asemenea, nu am avut probleme nici în ceea ce privește rezistența în timp a produsului, întrucât nu s-a desprins de pe gene.

Singura mea rezervă cu privire la acest produs a fost pensula. Nu am reușit să ajung cu ea la genele mai scurte. Mi se pare că forma ei nu e tocmai cea mai bună. Este foarte îngustă și are peri scurți și rigizi. Acoperirea genelor din colțuri cu ea a fost o adevărată provocare pentru mine.

4. Collistar Mascara Art Design

Collistar Mascara Art Design este și el un produs despre care consider că merită atenție specială. Nu fac un secret din faptul că am folosit acest rimel pentru o perioadă destul de lungă de timp, cu toate că nu e lipsit de defecte. Să încep cu peria, care în acest caz este extrem de bine concepută. Nu am avut probleme în a ajunge cu ea la genele scurte și, de asemenea, nu a trebuit să-mi fac griji că-mi voi murdări pleoapele.

Totuși, așa cum am menționat, acest rimel are și dezavantaje, unul dintre cele mai mari fiind, din păcate, durabilitatea lui. Am aplicat rimelul dimineața, și la mijlocul zilei deja începea să păteze și să se fărâmițeze. Totodată, nu am putut evita nici „efectul de ochi de panda” în timp ce mergeam la serviciu într-o zi ploioasă.

Rezumat

Rimelul meu preferat rămâne cel de la Nanolash și vă încurajez și pe voi să îl încercați. Este un produs de o calitate excepțională care cu siguranță nu vă va dezamăgi.

De asemenea, vă încurajez și să experimentați! La urma urmei, așa ajungem să tragem concluzii și să învățăm lecții pentru viitor. Așadar, vedeți ce rimel se potrivește nevoilor voastre, iar modul în care vă machiați ochii va fi transformat pentru totdeauna.

Articole asociate

Articol precedent
0 shares