Fardurile de ochi TheBalm Appetit [Recenzia mea]

Produse cosmetice de machiaj tipic americane în stilul posterelor au apărut în magazine cu câţiva ani în urmă. Presupun că Marissa Shipman, cea care a fondat marca TheBalm, nu a avut nicio idee că produsele sale cosmetice vor fi astăzi comercializate într-un număr atât de mare şi pentru atât de mulţi bani. În orice caz, produsele merită banii, credeţi-mă.

Iubesc produsele cosmetice lansate de marca TheBalm. Majoritatea acestora pentru designul diferit de orice alt design disponibil pe piaţa produselor cosmetice. Nu prezintă o eleganţă exagerată sau un minimalism vizibil. Iubesc stilul american al anilor ’40 şi ’50 şi totul legat de această perioadă, iar produsele cosmetice TheBalm reprezintă perfect această tendinţă. De aceea aceste produse cosmetice sunt atât de populare; în orice caz, le cumpăr şi pentru calitatea, durabilitatea şi pigmentaţia oferite. În afara aspectului, acestea oferă şi rezultate minunate!

Mary-Lou Manizer Highlighter lansat de TheBalm şi Bahama Mama Bronzer sunt două dintre produsele care domnesc în geanta mea de produse cosetice. În ultimul timp, am încercat să obţin TheBalm Nude ‘tude, însă, din păcate, nu există nici o ofertă specială. Cu toate acestea, am reuşit să cumpăr un produs nou la un preţ excelent.

Daţi-mi voie să vă prezint:

Fardurile de ochi THEBALM APPETIT

Este o paletă cu farduri de ochi cu culori neobişnuite şi pigmentaţie puternică. Acestea sunt fardurile de ochi pe care orice fan al machiajului le va iubi şi va trebui să le deţină. Paleta este excelentă, iar cele nouă culori de farduri de obraz permit crearea atât a unui machiaj subtil de zi, cât şi a unui machiaj sofisticat de noapte.

Produsul TheBalm Appetit poate fi aplicat atât umed, cât şi uscat. Paleta conţine nuanţe mate, satinate şi sclipitoare. Este disponibil doar într-o singură versiune care cuprinde culori de la bej deschis şi maro, gri şi cupru, până la roşu intens. În ceea ce priveşte culorile, acestea sunt preferatele mele. Îmi place machiajul nud cu note mai întunecate. Fardul de ochi în culoarea cuprului este minunat pentru a conferi luminozitate în zona de mijloc a pleoapei, de exemplu, la o petrecere. TheBalm nu dezamăgeşte prin această paletă.

Ambalajul TheBalm Appetit

Este o paletă de farduri de ochi care funcţionează la fel de bine precum arată – minunat! Am spus deja că iubesc produsele TheBalm pentru designul lor. Nici acesta nu este diferit. TheBalm Appetit este o paletă de farduri de ochi în stil retro, care se potriveşte perfect noii tendinţe pin-up. Cutia cuprinde farduri de ochi acoperte cu inserţii de litere decupate. Dacă doriţi să o încercaţi şi să vedeţi singure cât de minunate sunt, tot ce trebuie să faceţi este să le comandaţi.

Articole asociate

Articol precedent Următorul articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 shares