Balsamuri Dove în recipiente cu forme feminine – diversitatea este frumoasă?!

Sunt surprinsă de pasul îndrăzneţ al brandului Dove. Doresc să vă prezint părerea mea despre ultima campanie a brandului, pe care am descoperit-o întâmplător, în timp ce căutam noi produse cosmetice. Sunt foarte curioasă dacă şi dumneavoastră veţi fi la fel de surprinse ca mine. Sau poate că aţi auzit deja despre noile recipiente ale produselor Dove?

Dove dovedeşte că diversitatea este mai bună decât perfecţiunea. Într-adevăr? Recipientele cu forme feminine ne pot ajuta să ne acceptăm corpurile?

Din nou, trebuie să subliniez că marca Dova a arătat un curaj extraordinar. Spargerea tiparului, alegerea unei direcţii diferite şi campania care prezintă un idealism omiprezent pot avea un ecou în două moduri – pot atrage publicul sau pot displăcea. OK, să fiu ceva mai specifică.

Ediţia limitată de produse cosmetice Dove

Prin ce diferă această campanie de alte colecţii de produse cosmetice lansate de Dove? La urma urmei, acest brand a învăţat femeile despre acceptarea de sine de mult timp. Vă amintiţi acea reclamă, de fapt, preferata mea, în care erau angajate femei frumoase de toate culorile pielii, cu forme corporale diferite, şi le prezentau fără retuşări computerizate? Există un lucru pe care toate femeile îl au în comun – frumuseţea. De aceea reclamele Dove acaparează atenţia şi, un alt avantaj de menţionat, au valoare educativă.

De această dată, în numele creării unei campanii de conştientizare, Dove prezintă o ediţie limitată de balsamuri de corp, lansate în şase recipiente de diferite forme, care se aseamănă cu şase tipuri diferite de siluetă.

Scopul: de a arăta că diversitatea este mai bună decât căutarea unei perfecţiuni de neatins. Dove doreşte că începem să ne acceptăm. Este complet lipsit de importanţă modul în care arătăm la exterior, fie că ne asociem cu recipientul suplu şi înalt sau cu cel mic şi îndesat. Toate ascundem acelaşi lucru – frumuseţe şi bunătate. Cel mai valoros aspect al nostru nu este la exterior.

Dove, felicitări!

Formele, dimensiunile şi liniile recipientelor sunt foarte drăguţe. Le iubesc! În orice caz, nu înţeleg toate acele păreri negative conform cărora Dove promovează egalitatea într-un mod limitat din moment ce toate recipientele sunt doar într-o nuanţă şi, prin urmare, nu există egalitate în termeni de culoare a pielii. Dragele mele, diversitatea formelor recipientelor reprezintă doar o metaforă care se adresează unei singure probleme – forma corpurilor noastre, care reprezintă de cele mai multe ori chiar cauza inhibiţiilor noastre. Prin urmare, dacă Dove abordează problema la nivel global, brandul ar trebui să creeze recipiente cu semne ale diferitelor ţări şi mentalităţi, ceea ce nu are sens. Cred că marca Dove abordează o problemă foarte importantă într-un mod adorabil şi a arătat că ce contează este în interiorul nostru.

Articole asociate

Articol precedent Următorul articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 shares