Shower Oil Care Oat Extract lansat de Yves Rocher – Merită banii?

Nu ştiu dacă v-aţi confruntat cu probleme similare, însă este ceva obişnuit pentru corpul meu să capete un aspect extrem de obosit după trecerea iernii. Pielea este deshidratată şi aspră, îşi pierde comfortul şi, cu siguranţă, are nevoie de mai multă nutriţie. Ca în fiecare an, caut prin magazine şi farmacii produse delicate, naturale şi, cu siguranţă, mai eficiente de îngrijire a pielii. Un produs care îmi va permite să redau condiţia naturală a pielii corpului rapid şi fără iritaţii.

Ce nu am utilizat până acum… Geluri pe bază de uleiuri pentru copii, produse cosmetice din farmacii, loţiuni de corp pentru piele extrem de uscată, ulei de cocos (pe care îl recomand, din moment ce lubrifiază totul în jur), emulsia Oliatum Baby… însă, totdeauna, ceva este în neregulă. De exemplu, câteodată, nu se simte parfumul sau este prea persistent, altădată, produsul are dificultăţi de absorbţie la nivelul pielii mele şi trebuia să petrec multe minute plictisitoare masând şi masând produsul cosmetic… şi, din nou, masând… şi loţiunea era uleioasă şi indiferent de ce încecam să fac, pur şi simplu, nu pătrundea în piele. În graba pentru o piele netedă, am pătat mai mult de o lenjerie de pat şi a trebuit să spun la revedere pijamalei mele preferate. Presupun că este adevărat că frumuseţea necesită sacrificii.

Recent, am descoperit produsul Shower Oil Care Oat Extract lansat de Yves Rocher. Am considerat că, din moment ce este un gel de duş, nu va face niciun rău pijamanelor sau lenjeriei mele de par. L-am mirosit. Un pic dulce, aş zice, şi în acelaşi timp, proaspăt şi plăcut, ca o seară de vară. Acest parfum mi-a reamintit de anii copilăriei. În mod subit, m-am simţit liniştită şi am decis că iau produsul acasă.

S-a dovedit că achiziţionarea acestui produs a fost precum câştigarea potului cel mare. Uleiul nu doar miroase plăcut, ci şi hidratează pielea. Acţiunea sa poate fi descrisă ca similară balsamurilor populare de duş (cele care trebuie aplicate pe piele imediat după duş şi lăsate un timp înainte de a le clăti). Uleiul de ovăz trebuie aplicat exact în acelaşi mod. Odată ce este în contact cu pielea umedă, consistenţa sa devine uşor lăptoasă. Uleiul Yves Rocher trebuie lăsat la nivelul pielii pentru un timp şi apoi clătit. Sună simplu. Am urmat instrucţiunile şi am fost surprinsă de cât de moale a devenit pielea după prima utilizare. Corpul meu a devenit neted şi mătăsos, hidratat şi elastic, fără a fi uleios. Am putut să mă îmbrac fără a fi îngrijorată că produsul cosmetic va lăsa pete de ulei, dificil de îndepărtat.

Am fost, de asemenea, feremecată de compoziţia produsului Shower Oil Care Oat Extract lansat de Yves Rocher, din moment ce include aproximativ 98% substanţe de origine naturală. Nu cuprinde nici parabeni, nici uleiuri minerale, ci o serie de uleiuri naturale (ulei de floarea soarelui, ulei de jojoba, ulei de macadamia şi ulei de susan), combinate cu extractul de ovăz cu proprietăţi de înnoire celulară. Este un produs, într-adevăr, uluitor!

Singurul aspect despre care pot bombăni este lipsa unui aplicator corespunzător. Uleiul cu o formulă mai degrabă lichidă ar fi mult mai uşor de aplicat dacă recipientul ar fi echipat cu o pompă. În orice caz, asta nu face ca minunatele caracteristici ale acestui produs să fie mai puţin impresionante. Vă recomand produsul Shower Oil Care Oat Extract lansat de Yves Rocher!

Articole asociate

Articol precedent Următorul articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 shares