Cum să facilităm fixarea bronzului? Moduri de a obține piele bronzată și machiaj de vară permanent

Hei!

Din păcate, vara se apropie de sfârșit, dar încă ne este dificil să ne obișnuim cu temperaturile scăzute și să trecem la hainele  groase. Singurul lucru pe care îl puteți face pentru a menține bronzul este să folosiți produsele cosmetice potrivite. Bronzantele, fardurile de ochi, pudra, autobronzantele… Sunt câteva dintre produsele care prelungesc aspectul de vară. Cum se folosesc?

Aspect de vară pentru mai mult timp

Regula fundamentală a menținerii aspectului de vară este evitarea aplicării fondurilor de ten cu acoperire completă. În schimb, este mai indicat să folosim baze de machiaj hidratante și matifiante și creme BB cu formulă ușoară. Dacă pielea facială prezintă imperfecțiuni vizibile precum decolorare, riduri sau acnee, doar un corector cu acoperire completă va fi potrivit. Sunt recomandate produsele de iluminare pentru un bronz rezistent? Depinde dacă încă este cald afară. Dacă este, nu are rost să aplicăm un strat gros de machiaj. Temperatura ridicată și umiditatea ridicată vor facilita apariția petelor lucioase, inestetice, pe care încercăm să le evităm.

Machiaj de ochi vs. bronz

Aspectul de vară al feței include și machiajul de ochi. Acesta nu trebuie să fie strident sau închis la culoare, ci deschis la culoare și radiant. Nu trebuie să folosiți corectoare sau farduri de ochi cu acoperire completă. Puteți opta pentru cosmetice în nuanțe naturale cu particule sclipitoare. Cele mai frumoase culori pentru fardurile de ochi sunt: nuanțele de bronz, cupru, piersică, verde și auriu. Nu uitați de cosmeticele în culoarea șampaniei care se potrivesc armonios cu nuanțele menționate mai sus.

Dar primerul de fard de ochi? Ar trebui să-l considerați esențial deoarece nu doar oferă mai multă rezistență fardurilor de ochi, ci vă oferă și un aspect natural. Și iluminatorul este important. Aplicați-l pentru a alărgi ochii. Astfel, aplicați-l în colțurile interne ale ochilor, sub arcul sprâncenelor, pe arcul lui Cupidon și în partea superioară a obrajilor.

Folosiți un creion pentru a întuneca linia sprâncenelor; îl puteți aplica și în colțul exterior al ochiului. Deoarece încă suntem în acest vibe de vară, ne putem juca cu coloarea creionului. De data aceasta, lăsați deoparte toate creioanele negre și maro și alegeți creioane care se potrivesc cu culoarea irisului. Puteți face același lucru cu un rimel. Utilizați două nuanțe diferite pentru genele superioare și inferioare.

Fardul de obraz strălucitor

În ciuda faptului că obrajii se bronzează foarte repede, nu trebuie să uitați să le oferiți un strop de culoare și prospețime. Evident, un fard obișnuit își va face treaba aici. Nuanța sa ar trebui să fie cât mai apropiată de nuanța naturală a buzelor. Nu uitați să aplicați o cantitate minimă, tapotând delicat obrajii. Dacă intenționați să aplicați un iluminator, nu uitați să aplicați un fard de obraji mat.

Buzele în vacanță

Look-ul de vară va fi completat cu un machiaj potrivit de buze. Pentru a face acest lucru, folosiți un ruj și un creion de buze în nunațe neutre. De asemenea, puteți opta pentru un luciu de buze subtil, aplicat în centrul buzelor. Este important să fixați machiajul buzelor cu pudră și să puneți în geantă hârtie absorbantă.

Când bronzul începe să se estompeze…

Merită să folosim un produs bronzant care să ofere efectul pielii sărutate de soare. Aplicați-l pe părțile feței care se bronzează cel mai repede. Pentru a clarifica, acestea sunt tâmplele, arcurile sprâncenelor, puntea nasului, pomeții, linia maxilarului, părțile laterale ale gâtului, decolteul și umerii. Aplicați bronzerul treptat pentru a nu exagera saturația și obține un efect ciudat, departe de a fi natural. Folosiți o perie mare și pufoasă pentru a aplica delicat bronzul pe corp.

Machiaj vs. sezon

Este indicat să schimbăm machiajul odată cu trecerea anotimpurilor. La trecerea verii, optați pentru cosmetice în nuanțe mai puternice, iar produsele de vară care prezintă frecvent particule strălucitoare ar trebui puse undeva în siguranță pentru următoarul sezon de vară. Înlocuiți paleta de culori de vară cu paleta de toamnă, care prezintă culorile pământului și naturii. Nu renunțați încă de la un produs bronzant, iluminator și fard de obraz deoarece datorită acestor produse, pielea va căpăta un aspect radiant, sănătos, de vară.

Ce trucuri aveți pentru a facilita fixarea bronzului pentru mai mult timp?

Articole asociate

Articol precedent Următorul articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 shares