Noi tendințe în înfrumusețare: Nanoil Castor Oil

Ulei de ricin cosmetic popular

Bună!

Ador noile tendințe în înfrumusețare, motiv pentru care caut des noi produse pentru a le testa. Acum ceva timp, am pus mâna pe Nanoil Castor Oil – un ulei de ricin diferit de toate celelalte. De ce este diferit? Merită folosit și cum se folosește?

Nanoil uleiul de ricin

Uleiul de ricin Nanoil a dominat piața de înfrumusețare de pe Internet, obține doar opinii pozitive, așa că este logic că a trebuit ca, în sfârșit, să-l cumpăr! Acesta este cel mai popular ulei din prezent și de aceea garantează cea mai bună calitate. Nu conține parabeni și ingrediente nocive, astfel încât putem avea certitudinea că este sigur. 

De ce este cel mai bun? Este un produs natural, nerafinat, organic, presat la rece din boabele de ricin. În acest mod își menține toate proprietățile valoroase pentru a ne oferi o multitudine de beneficii de înfrumusețare. În plus, este comercializat în recipiente din sticlă din ambră pentru a asigura protecția celor mai prețioase ingrediente. Conține 50 de ml, ceea ce mă face foarte fericită, aceasta fiind de obicei comercializat în recipiente mici de 30 de ml. Știu deja că acest ulei va rămâne cu mine pentru mult timp. 

Cea mai bună calitate și preț accesibil

În acest caz, garanția celei mai bune calități merge mână în mână cu prețul accesibil. Chiar merită să investim în acest produs, deși nu costă o avere oricum. Este un produs multifuncțional care poate înlocui cu succes multe alte cosmetice, astfel încât veți economisi oricum bani. L-am comandat de pe www.nanoil.pl și l-am primit în următoarea zi.

Este alcătuit din acizi grași prețioși, inclusiv acid ricinoleic, pe care nu-l veți găsi în niciun alt ulei. De asemenea, conține acizi oleic și linoleic, flavonoide și terpenoizi, care sunt esențiali în îngrijirea pielii. De asemenea, este bogat în vitaminele A și E, minerale și alți acizi omega. Este un produs de neînlocuit care poate fi folosit în diferite moduri. Este universal și perfect pentru toată lumea deoarece nu provoacă alergii și are o formulă ușoară.

Beneficiile uleiului de ricin

  • are proprietăți antibacteriene și antifungice,
  • accelerează creșterea părului, sprâncenelor și genelor,
  • închide delicat culoarea părului și genelor,
  • protejează pielea împotriva deteriorării,
  • netezește, înmoaie și accelerează strălucirea naturală,
  • are proprietăți de curățare,
  • regenerează și consolidează unghiile fragile, slăbite,
  • hrănește și asigură un nivel corespunzător de hidratare.

Descoperiți 5 aplicări!

Folosesc uleiul în cinci moduri, pe care le voi descrie, dar trebuie să rețineți că există mult mai multe și, în principiu, îl puteți folosi oricum doriți.

1. Pentru consolidarea părului

Pentru consolidarea părului

Acesta este cel mai bun ulei de aplicat la nivelul părului. De ce? Previne căderea părului, oferă prospețime la nivelul scalpului pentru mai mult timp, fortifică și înfrumusețează. Aplic ulei la nivelul scalpului cu regularitate și părul devine rapid hrănit, strălucitor și regenerat. Culoarea părului este, cu siguranță, mai intensă. Deoarece ricinul este similar cheratinei umane, produsul ajunge în straturile cele mai adânci ale părului și le regenerează în profunzime, oferindu-i un aspect mai frumos și mai puternic ca niciodată.

2. Pentru sprâncene și gene

Pentru sprâncene și gene

Nanoil regenerează părul și îi accelerează creșterea, dar acționează la fel și la nivelul firelor de păr mai mici. Folosit regulat, foliculii părului sunt consolidați și cresc mai rapid, făcând sprâncenele și genele mai întunecate, mai lungi și mai dese. Îl recomand cu căldură!

3. Pentru unghii

Pentru unghii

Încălzesc uleiul și îmi scufund mâinile în soluție timp de câteva minute, apoi le usuc delicat cu un prosop din hârtie și aplic o cremă hrănitoare. Am repetat zilnic acest tratament timp de câteva săptămâni și unghiile mele au devenit puternice și au încetat să se crape și să se rupă. Dacă unghiile voastre au nevoie imediată de regenerare, acest ulei este perfect pentru voi.

4. Pentru masaj

Pentru masaj

Vergeturile și celulitata m-au deranjat foarte mult. Formula ușoară a uleiului de ricin este perfectă pentru masaj. Nu este același ulei dens pe care îl cunoaștem cu toții din magazine. Acesta este complet diferit. Adaug câteva picături de ulei esențial și masez locurile unde apare celulita. După câteva săptămâni, pielea devine mult mai netedă și mai fermă.

5. Pentru demachiaj și OCM

Pentru demachiaj și OCM

Pariez că ați auzit deja despre curățarea cu ulei a feței, așa că și eu m-am hotărât să o încerc. Uleiul a îndepărtat chiar și machiajul rezistent la apă și pielea a devenit fină și plăcută la atingere. Produsul are proprietăți antibacteriene, prin urmare m-a ajutat să elimin imperfecțiunile și acum fața mea arată impecabil. Condiția pielii s-a îmbogățit rapid.

Rețineți că puteți combina diferite uleiuri, puteți crea amestecuri de vitamine sau le puteți adăuga în cosmeticele dumneavoastră preferate pentru a le intensifica efectele. Posibilitățile sunt infinite!

Ce uleiuri Nanoil ați încercat deja și care sunt preferatele dumneavoastră? Lasați un mesaj mai jos!

Articole asociate

Articol precedent Următorul articol
0 shares