Ce greşeli de înfrumuseţare ar trebui să evitaţi în timpul îngrijirii pielii?

Ce mai faceţi, fetelor?

Astăzi, ne vom concentra pe greşelile efectuate în timpul procedurilor de înfrumuseţare. Din păcate, unele dintre noi le facem. Există diferite motive: lene, lipsa de cunoştinţe în îngrijirea pielii, lispa de acces la produse profesionale. Dacă şi dumneavoastră vă faceţi vinovate de aceste crime în rutina de înfrumuseţare, citiţi mai departe! Veţi afla cum trevuie să arate o îngrijire corespunzătoare a pielii.

TEN MIXT

Îngrijirea acestuia este, într-adevăr, solicitantă. Multe femei confundă tenul mixt cu tenul normal. Acestea cred că bărbia, nasul şi bărbia cu un aspect lucios sunt tipice tenului normal. Adevărul este că există numeroase glande sebancee la nivelul acestor părţi ale feţei şi că produc sebum permanent. Să continuăm cu îngrijirea tenului mixt. Este necesar să alegeţi produsele cosmetice potrivite cu efect de matifiere şi hidratare a pielii, care, în acelaşi timp, controlează funcţiile glandelor sebacee şi previn deshidratarea pielii. Nu utilizaţi formule dense şi nici produse care conţin substanţe deshidratante. Produsele cu pH 5.5, precum şi gelurile sau emulsiile cu formule uşoare sunt cea mai bună alegere.

TEN SENSIBIL

Dacă utilizaţi produse cosmetice pentru ten sensibil, fără a avea acest tip de ten, faceţi foarte mult rău pielii. De ce? Nu îi oferiţi ingredientele potrivite. În plus, tipurile de ten sensibil şi acneic sunt, de multe ori, combinate. Ambele ar trebui tratate în moduri complet diferite. Cu siguranţă, nu trebuie să utilizaţi produse puternice de degresare, deshidratare şi curăţare a pielii. Alegeţi produse cosmetice cu câteva ingrediente active. Acestea este necesar să ofere o acţiune calmantă, hidratantă şi de protecţie. Dermocosmeticele sau produsele hipoalergenice acţionează, de asemenea, foarte eficient.

TEN ACNEIC

De obicei, acest tip de ten este curăţat, exfoliat şi deshidratat cu asprime. Dacă utilizaţi produse cosmetice care acţionează în acest mod, veţi elimina coşurile şi veţi matifia pielea pentru un timp. În consecinţă, o cantitate mai mare de sebum va fi produsă. Coşurile şi punctele negre vor apărea la nivelul tenului. Tot ce trebuie să faceţi este să utilizaţi produse de calmare, hidratare şi hrănire. Dacă suferiţi de erupţii acneice severe, vizitaţi imediat un dermatolog. Nu încercaţi să trataţi singure aceste condiţii ale pielii, deoarece puteţi face mai mult rău decât bine.

Articole asociate

Articol precedent Următorul articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 shares