Ce puteţi face pentru a arăta superb?

Bună!

Fiecare femeie doreşte să arate tânără, feminină şi frumoasă. Din păcate, doar unele dintre noi reuşesc acest lucru. De aceea, am rezumat toate metodele de frumuseţe care îmi permit să mă bucur de un aspect minunat. Daţi-mi voie să vi le prezint!

SOMNUL

Nu aveţi idee cât de important este somul. De ce? Atunci când dormiţi, pielea şi părul dumneavoastră se regenerează şi absorb toate substanţele nutritive incluse în produsele cosmetice de noapte. Reţineţi să vă demachiaţi şi spălaţi înainte de culcare. Dormiţi cel puţin opt ore pentru a beneficia de o piele odihnită şi proaspătă dimineaţa. După un somn suficient, tenul dumneavoastră va arăta mult mai bine.

NU APLICAŢI PREA MULT MACHIAJ

Nu aveţi nevoie să aplicaţi gene false sau un machiaj de ochi strident atunci când mergeţi la cumpărături. Definiţi delicat genele şi sprâncenele şi aplicaţi un ruj discret. Reţineţi că naturaleţea şi moderaţia contează pentru un aspect plin de feminitate. Câteva straturi de rimel sau de fond de ten nu arată bine. În plus, gândiţi-vă ce se întâmplă cu pielea dumneavoastră sub toate acele straturi de produse de frumuseţe. Cu cât aplicaţi mai multe, cu atât este mai dificil pentru piele să respire. Coşurile şi punctele negre vor începe să apară.

ÎNGRIJIŢI-VĂ TENUL

Dacă apectul atractiv este, într-adevăr, important pentru dumneavoastră, oferiţi pielii îngrijire continuă. Exfoliaţi, hidrataţi, curăţaţi, utilizaţi produse de calitate superioară. Astfel, veţi menţine pielea netedă, fermă şi tânără. Nu uitaţi să utilizaţi produse îmbogăţite cu SPF, care previn ridurile şi petele pigmentare şi încetinesc foto-îmbătrânirea. Mergeţi la tratamentele de curăţare, tonifiere şi hidratare în cadrul saloanelor de frumuseţe o dată sau de două ori pe lună. Un expert calificat va avea grijă, în mod profesional, de pielea tenului dumneavoastră.

ZÂMBIŢI!

Îngrijiţi-vă zâmbetul. Nu mă refer doar la a avea o atitudine veselă şi pozitivă. Îngrijiţi-vă dinţii. Periaţi dinţii după fiecare masă, utilizaţi aţă dentară, produse de albire şi apă de gură, dacă doriţi să vă menţineţi zâmbetul sănătos şi frumos. Credeţi-mă, o mulţime de persoane au probleme cu igena dentară. Există persoane care nu au folosit niciodată o periuţă de dinţi!

Articole asociate

Articol precedent Următorul articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 shares