Lista mea de produse cosmetice dorite. Produse pe care trebuie să le am în această vară

Bună tuturor!

Vara este timpul perfect pentru a crea o listă de produse cosmetice dorite. Am inclus produse care mă vor ajuta să supravieţuiesc zilelor fierbinţi şi însorite şi să creez un machiaj perfect. Pe unele dintre acestea doar doresc să le încerc. Descoperiţi care este lista mea!

1 Clarena Snake Filler

Produsul cosmetic conţine venin de şarpe, care înlocuieşte cu succes botox-ul şi alte substanţe de tonifiere. Aparent, imediat după aplicare, pielea devine mai fermă şi mai netedă. Este adevărat? Sper să aflu în curând. Clarena Snake Filler va fi primul produs cosmetic din această gamă. De asemenea, produsul conţine peptide care hidratează, regenerează şi întineresc tenul.

2 Gel de sprâncene Inglot 

Stilizează sprânecenele, înfrumuseţează machiajul şi intensifică aspectul facial. Am dorit să testez Gelul de Sprâncene lansat de Inglot cu mult timp în urmă, dar un alt produs mi-a atras atenţia. Cum acţionează acest produs? Perie, aranjează şi fixează toate firele de păr ale arcului sprâncenei. Conform descrierii de pe website-ul producătorului, gelul poate fi utilizat împreună cu orice produs cosmetic de colorare. Formula sa este rezistentă la apă şi transpiraţie. Aplicat direct la nivelul sprânecenelor, accentuează culoarea naturală.

3 Kiehl’s Pure Vitality Skin Renewing Cream

Crema Kiehl conţine ingrediente naturale: miere de Manuka şi ginseng roşu. Datorită acestora, pielea devine netedă, beneficiază de protecţie împotriva factorilor externi, este hidratată şi hrănită. În plus, produsul cosmetic este ideal pentru persoanele cu piele sensibilă (precum a mea). Dacă şi dumneavoastră doriţi să vă trataţi cu acest produs, trebuie să economisiţi ceva mai mulţi bani – crema Kiehl nu este ieftină.

4 Pensulă de machiaj Make Up Revolution

Deşi se aseamănă unei perii de pantofi, este un produs esenţial. Conform opiniilor multor femei, această pensulă distribuie fondul de ten foarte bine, nu irită pielea şi este uşor de curăţat. Pensula are peri moi, un mâner confortabil, iar marca oferă o varietate de dimensiuni, potrivite pentru aplicarea cosmeticelor la nivelul ochilor, colţului gurii şi nasului. Abia aştept să încerc pensula Make Up Revolution!

5 Estee Lauder Double Wear Nude Cushion Stick Radiant Makeup

Trebuie să am acest produs extrem de ingenios în geanta mea de machiaj. Dispune de un burete încorporat, plin de fond de ten. Nu aveţi nevoie de o pensulă sau de un burete pentru a-l folosi; Nici nu va trebui să vă pătaţi degetele. În descrierea de pe website-ul producătorului, putem citi că datorită fondului de ten, pielea va deveni netedă şi plină de strălucire, iar petele depigmentare şi ridurile vor dispărea. Cosmeticele Estee Lauder sunt atât de mici încât pot încăpea cu uşurinţă în orice poşetă. Marca oferă diferite nuanţe. Fiecare dintre dumneavoastră va putea găsi nuanţa perfectă.

Articole asociate

Articol precedent Următorul articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 shares