Cheratină reparatorie! Recenzie masca de păr Nanoil cu cheratină

Hei!

Știu că ultimele vești cu privire la produsele noi de frumusețe vă entuziasmează. Și acest interes este din ce în ce mai intens atunci când aceste noi produse se presupune că îmbunătățesc condiția părului, ceea ce m-a determinat să scriu această recenzie despre un produs de îngrijire a părului. Tratamentul de păr pe bază de cheratină sub forma măștii de păr Nanoil este ultimul nivel de îngrijire a părului. Efectele ca de salon sunt acum disponibile acasă. Această mască de păr este foarte ușor de folosit, fără instrucțiuni complicate de urmat. Dar care sunt beneficiile tratării părului cu cheratină? Voi explica totul într-un moment.

Ce beneficii oferă cheratina părului? De ce este atât de vitală?

Cheratina este un nume frumos… Când eram copil și mama mea vorbea despre cheratină cu prietenele ei, îmi imaginam că vorbesc despre una dintre prietenele lor, o fată fragilă și delicată cu păr superb, îmbrăcată într-o rochie din dantelă. Vedeți: cheratina, Mădălina, Cătălina, Corina… Asta am înțeles atunci. Desigur, acum știu că această substanță nu este altceva decât… părul nostru! Bineînțeles, este o simplificare drastică, dar 80% din tulpina părului este alcătuită din această proteină. Dacă părul este lipsit de cheratină, își modifică aspectul. Și, evident, această schimbare nu este pozitivă.

Iată ce se întâmplă atunci când părul are un deficit de cheratină. Părul:

 • devine slăbit
 • pierde apa
 • se deteriorează
 • este fragil
 • este tern
 • are un aspect inestetic

Iată cum afectează cheratina părul. Cheratina:

 • regenerează părul deteriorat
 • umple zonele afectate de micro-deteriorare de la suprafața părului
 • îmbunătățește aspectul părului
 • face părul mai puternic
 • intensifică strălucirea
 • adaugă mai mult volum tulpinii părului
 • oferă protecție părului

Impresionant, nu-i așa?

Trăiască cheratina!

Utilizată corect, cheratina poate îmbunătăți remarcabil condiția părului. Chiar am putea spune că revoluționează îngrijirea părului. Nicio altă substanță din lume nu poate ”reface” podoaba capilară atât de eficient precum cheratina. Ca să fiu sinceră, mi-a luat luni de zile pentru a găsi o mască de păr bună pe bază de cheratină. Nu-mi plac fiolele sau măștile de păr care trebuie lăsate să acționeze multe ore și care necesită purtarea unui prosop greu pe cap… Urăsc asta… Casca din folie foșnește și sunetul ăsta îmi ridică părul câteodată. Nici nu pot asculta muzică, atât de mult mă deranjează. Astfel, prefer tratamentele de păr mai eficiente care nu mă obligă la tot felul de ritualuri ciudate. Și de asta sunt atât de încântată să folosesc masca de păr Nanoil cu cheratină. Instrucțiunile de utilizare sunt simple: aplicați pe părul umed și clătiți după 10 minute. Asta e tot. Ce simplu!

Efectele utilizării produsului Nanoil Keratin Hair Mask

Expuneți-vă părul la tratamentul cu Nanoil Keratin Hair Mask o singură dată și veți observa diferența. Cred că este o idee bună să vă descriu ce aspect avea  părul meu înainte tratamentul cu masca de păr Nanoil cu cheratină. Mizerabil – cred că aceasta este un adjectiv bun de folosit în acest caz. Părul meu era uscat, nu îl puteam stiliza și era tern. Deteriorat și lipsit de strălucire. Ooo, și fragil, da, era extrem de fragil. Dar asta a fost vina mea pentru că l-am vopsit și oxigenat. Și am făcut asta acasă, fără ajutor profesional.

Bine, să revenim la Nanoil Keratin Hair Mask. Prima dată când am aplicat masca, am observat trei lucruri:

 • Părul meu a devenit neted și strălucitor.
 • Am observat că părul a devenit mai ușor de stilizat.
 • Firele de păr păreau mai bine hidratate.

Am fost atât de impresionată încât m-am hotărât să folosesc din nou Nanoil Keratin Hair Mask după 3 zile, doar pentru a ajuta părul să se regenereze mai rapid. Și asta a fost o decizie bună deoarece după câteva tratamente efectuate la 3-4 zile, părul meu s-a regenerat complet. Este neted, ceea ce este ușor de observat la atingere. De asemenea, nu mai este fragil sau aspru. Nu am crezut niciodată că voi obține rezultate atât de bune acasă. Totuși, iată! 🙂

Recomand această mască cu cheratină tuturor. Chiar dacă aveți un păr sănătos, nu strică să aplicați un produs pe bază de cheratină din când în când. Prin urmare, vizitați www.nanoil.ro și adăugați Nanoil Keratin Hair Mask în coșul de cumpărături. Vă spun sincer: nu veți fi dezamăgite! Și, evident, nu uitați să-mi spuneți ce efecte ați obținut aplicând produsul Nanoil Keratin Hair Mask în  secțiunea de comentarii de mai jos 😉 Pupici!

Articole asociate

Articol precedent Următorul articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 shares