Nanobrow Lamination Kit – Metoda mea de a obține sprâncene impecabile în fiecare zi

laminarea sprâncenelor acasă

Dragile mele doamne,

Este, în sfârșit, timpul pentru o altă postare – de această dată, haideți să discutăm despre laminarea sprâncenelor acasă. Da – chiar este posibil să o efectuați singure, fără ajutorul unui profesionist! Tot ce aveți nevoie este un kit bun de laminare a sprâncenelor. De ce factori am ținut cont atunci când l-am ales pe al meu? Am dorit să fie ușor de folosit, să conțină formule eficiente și să-mi ofere efecte, într-adevăr, uimitoare timp de multe săptămâni. Exact așa funcționează Nanobrow Lamination Kit.

Astăzi, veți afla de ce cred că poate funcționa pentru toate tipurile de sprâncene, care este prețul kitului de laminare a sprâncenelor de la Nanobrow și de ce am putut da uitării odată pentru totdeauna de creioanele de sprâncene pe care le-am avut în trusa mea de machiaj.

Continuați să citiți pentru a afla mai multe!

Laminarea sprâncenelor acasă – este dificilă? Nu cu Nanobrow Lamination Kit pentru laminarea sprâncenelor DIY!

Mi-a luat mult timp pentru a determina ce kit de laminare a sprâncenelor să aleg. În cele din urmă, m-am hotărât că cea mai bună opțiune pentru mine este cea de la Nanobrow și, din fericire, s-a ridicat la toate așteptările mele. Când mi-am laminat sprâncenele singură pentru prima dată, am avut emoții mixte: Va funcționa? Poate că nu este pentru mine? Nu-mi va deteriora sprâncenele?

S-a dovedit rapid că temerile mele au fost complet inutile – astăzi știu că este o soluție sigură la care orice femeie poate recurge. Credeți-mă, dacă eu am reușit, sunt sigură că și voi veți reuși 🙂

Un tratament a fost suficient pentru mine pentru a mă asigura că aceasta este opțiunea perfectă pentru mine – sprâncenele mele sunt ținute sub control timp de câteva săptămâni și nu există problema firelor de păr imposibil de aranjat. Datorită recipientelor precis numerotate, știu exact ce pas urmează în fiecare moment. Produsele sunt sigure pentru pielea mea sensibilă și nu pătrund în ochi.

laminarea sprâncenelor acasă

Laminarea sprâncenelor – pentru cine este?

Cred că laminarea sprâncenelor este perfectă pentru orice femeie care:

  • s-a săturat să aplice machiajul de sprâncene în fiecare zi,
  • nu-și poate disciplina sprâncenele rebele,
  • apreciază precizia,
  • apreciază soluțiile convenabile,
  • preferă mai degrabă să-și îngrijească singură sprâncenele decât să-și facă programări la o cosmeticiană,
  • dorește să dobândească noi abilități, care în acest caz este laminarea sprâncenelor, și să descopere cât este de facilă,
  • dorește să vadă în oglindă sprâncene groase și pline.

Nanobrow Lamination Kit – câte tratamente puteți efectua cu un kit?

Aproximativ zece! Acesta este un mod minunat de a economisi bani. Nu știu cât aș cheltui la un salon de înfrumusețare pe tratamentele regulate de laminare a sprâncenelor, dar știu că ar fi enorm. La prețul unui singur tratament, pot achiziționa un kit minunat care îmi permite să-mi laminez sprâncenele singură și să nu-mi fac griji cu privire la bugetul meu sau lipsa banilor necesari pentru programările la un specialist. Când am observat că rezultatul pe care l-am obținut singură a fost practic la fel, mi-a părut foarte rău că mi-a luat așa mult să descopăr această opțiune. Ei bine, principalul este că îl folosesc acum și că nu l-aș schimba pentru nimic în lume 🙂 Laminarea sprâncenelor acasă este metoda mea preferată!

Mă pot bucura de efectele unui singur tratament de laminare a sprâncenelor efectuat fără niciun ajutor cu produsul Nanobrow Lamination Kit timp de peste 6 săptămâni. 

laminarea sprâncenelor acasă

De unde puteți achiziționa kitul de laminare a sprâncenelor de la Nanobrow? Care sunt variantele de cantitate ale produsului?

  • DE UNDE SE POATE ACHIZIȚIONA: din magazinele online și obișnuite și de pe website-ul oficial al mărcii www.nanobrow.ro (de aici mi-am cumpărat kitul de laminare a sprâncenelor, dar este posibil să fie la ofertă în Rossmann sau Douglas, etc).
  • CANTITĂȚI: Adeziv de sprâncene (7ml / 0.24 fl oz), loțiune de lifting StepOne (5ml / 0.17 fl oz), Fixativ StepTwo (5ml / 0.17 fl oz).
  • PREȚ: foarte atractiv

De când am achiziționat Nanobrow Lamination Kit, știu că acest kit de laminare a sprâncenelor îmi poate ține sprâncenele sub control timp de săptămâni, ceea ce îmi aduce un zâmbet pe față. Doar când am găsit o soluție mai convenabilă, mi-am dat seama că aplicarea machiajului de sprâncene în fiecare zi era o procedură obositoare și, mai presus de orice, îndelungată. Acum, am sprâncene perfect stilizate în fiecare zi – fără nicun efort! 

Dar rutina voastră de machiaj al sprâncenelor? Vă aștept comentariile! 🙂

O zi minunată!

Articole asociate

Articol precedent Următorul articol
0 shares