Recenzie de încredere: Tratamentul de sprâncene Nanobrow

Nanobrow

Am menționat deja că am primit cadou de ziua mea serul de sprâncene Nanobrow. Cea care mi-a oferit cadoul știa foarte bine ce probleme serioase am la nivelul sprâncenelor. Grosimea sprâncenelor mă mulțumea, dar existau zone cu doar două fire subțiri de păr 😉 Volumul și accelerarea procesului de creștere a sprâncenelor era exact ce căutam. Încercările mele de a-mi îndeplini acest obiectiv au fost… neprofesionale (uleiul de ricin – niciun efect; alte uleiuri naturale, de urzică și de coada calului – zero efect; pomade naturale de sprâncene, tratamente, unt, produse pe bază de cheratină recomandate pe bloguri – niciun rezultat). După ce am încercat aceste remedii ciudate, am tras concluzia că nimic nu mă poate ajuta să-mi repar sprâncenele. Concluzia s-a dovedit a fi falsă. Nanobrow mi-a adus noi speranțe. Este primul ser care m-a ajutat! Sper că recenzia mea vă va fi de ajutor!

Serul de sprâncene Nanobrow – descriere, efecte, ingrediente

Serul Nanobrow are un design uimitor și poți observa imediat că este conceput profesional, cu atenție la fiecare detaliu. Nanobrow are o dimensiune standard, similară altor seruri (5 ml) și un aplicator micuț cu un vârf moale, din burete – exact ca cel al luciurilor de buze.

Se aplică la nivelul arcurilor sprâncenelor. O dată pe zi. La început mi-a luat ceva timp, dar acum este suficientă doar o singură mișcare rapidă de la începutul până la coada sprâncenei (spre tâmplă).

Producătorul recomandă utilizarea produsului în fiecare zi, timp de câteva săptămâni. Multe fete laudă creșterea vizibilă a sprâncenelor după doar 4 săptămâni, dar în mod normal, efectele apar după 6-8 săptămâni – cât durează ciclul de creștere a sprâncenelor. Totul depinde de faza de creștere în care se află sprâncenele la începutul tratamenului.

Un rezumat scurt al ingredientelor deoarece acest ser conține, fără nicio îndoială, cele mai bune ingrediente de pe piață, după părerea mea. De exemplu, are o serie de ingrediente naturale de cea mai bună calitate pentru înfrumusețarea sprâncenelor și substanțe de întărire precum extractul de soia, plin de proteine, zaharuri, saponină și izoflavonoide (care stiulează producția de colagen, elastină și acid hialuronic), extractul de germeni de grâu: un balsam de neînlocuit pentru repararea sprâncenelor, pantenolul cu proprietăți calmante, propanedinol hidratant, extractul de rădăcină de ginseng care abundă în substanțe unice și este cunoascut pentru ginsenoidele active și vitaminele A, B1, B2, C. Ginsengul este, de asemenea, cel mai important furnizor de vitamine. Astfel, serul Nanobrow conține calciu, cupru, fosfor, zinc, potasiu, fier și magneziu. Minunat!

Nanobrow – efectul la nivelul sprâncenelor mele

Sprâncenele mele sunt cam încăpățânate 😀 și nu eram sigură că vor crește. Nimic nu a funcționat. Din fericire, cu ajutorul serului Nanobrow, am observat diferența după 5 sau 6 săptămâni. Sprâncenele mele au devenit mai întunecate și linia sprâncenelor a căpătat un aspect plin – în sfârșit, am putut vedea mici fire de păr crescând din nou.

După aproximativ 8 săptămâni, sprâncenele mele încă au o nuanță întunecată, frumoasă. În plus, pot vedea noi fire de păr crescând acolo unde obișnuiam să am zone fără păr (cosmeticiana mea a fost uluită când mi-a nuanțat sprâncenele). În afara de sprâncene întunecate, bine înrădăcinate în foliculi, pot vedea mici fire de păr deschise la culoare (noi, abia crescute :D) și sper că se vor închide la culoare în curând. Datorită serului Nanobrow, am reușit să obțin sprâncene groase și impecabile.

Serul de sprâncene Nanobrow – preț

În ceea ce privește eficiența, am deschis tubul de ser Nanobrow acum peste două luni și nici nu am ajuns la jumătate. Nu trebuie să adun de pe fundul tubului pentru a aplica ser 😀 cred că voi putea să folosesc același tub pentru încă multă vreme. Durează mult timp și prețul este foarte bun luând în considerare calitatea și rezultatele.

De ce recomand Nanobrow?

Poate părea că exagerez. Nanobrow, ești cel mai bun, mult mai bun decât toate celelalte seruri… 🙂

Așa cum am menționat deja, niciun alt produs nu a reușit să îmbunătățească condiția sau aspectul sprâncenelor mele. Pentru mine, este singurul tratament eficient de sprâncene, așa că mă simt aproape obligată să recomand Nanobrow tuturor femeilor cu sprâncene subțiri. Și pentru cele care doresc un tratament ideal de hrănire și întărire a sprâncenelor.

Articole asociate

Articol precedent Următorul articol

19 Comentarii “Recenzie de încredere: Tratamentul de sprâncene Nanobrow”

 1. magda_din_bloc

  vreau să-ți mulțumesc pentru recenzia despre Nanobrow <3 M-ai convins să-mi cumpăr și eu și… datorită ție am sprâncenele la care doar visam! Asta doar confirmă faptul că nu recomanzi niciodată nimic care nu merită și că ești de încredere. 🙂

  Răspunde
 2. Gabi

  de ce este așa scump…? ;(

  Răspunde
  • Oana

   Cred că plătești mai mult pentru calitatea superioară a produsului nanobrow. Am făcut această investiție și nu regret.

   Răspunde
 3. Mădălina

  Am folosit seruri de sprâncene și am fost dezamăgită pentru că nu am obținut niciun rezultat și le-am folosit zilnic. Dar tu descrii Nanobrow cu atâta pasiune, mă gândesc că poate merită riscul 🙂

  Răspunde
 4. Ramona Costache

  Ador recenziile tale! 🙂 P.S. Ador Nanobrow și sunt foarte mulțumită, chiar acționează.

  Răspunde
 5. Q33

  Și eu am luat, am început să-l folosesc și am avut o surpriză, ai postat recenzia ta. Sunt în a 6 zi de trtament, așa că încă nu am observat efecte, dar nicio grijă, după cum văd, la tine a durat câteva săptămâni.

  Răspunde
 6. Elena M. Coman

  L-am luat! L-am folosit! 10/10!

  Răspunde
 7. Elena

  Am văzut câteva recenzii interesante despre Nanobrow și prietena mea îl folosește, așa că trebuie să fie bun – voi ști în curând, l-am comandat ieri. Abia aștept!! :p

  Răspunde
 8. coada.vulpii

  WOW! Minunat – acum știu ce îi voi cumpăra surorii mele de ziua ei care urmează să fie în curând, pentru că se tot plânge ce sprâncene urâte are.

  Răspunde
 9. Camelia V.

  Și eu am l-am cumpărat 🙂 🙂 Am început să-l folosesc înaintea ta, știi? Am sprâncenele rare și niciun creion nu era de folos, așa că am cumpărat Nanobrow. Am folosit și de la alte branduri, dar ăsta este cel mai bun. Sprâncenele mele au devenit incredibil de dese, întunecate și frumoase!!

  Răspunde
 10. Corina

  Ador blogul tău, tot ce recomanzi este perfect și nu am fost niciodată dezamăgită, așa că acum aștept livrarea serului Nanobrow

  Răspunde
 11. Ele_Na

  Poate fi cumpărat din magazine?

  Răspunde
 12. Sunt_Cristina

  Bună! Mulțumesc pentru postare, căutam ceva eficient pentru sprâncenele mele de mult timp. Sper că Nanobrow mă poate ajuta. Multă sănătate!

  Răspunde
 13. Rochiță_cu_buline

  Prețul mă sperie un pic, dar aceste efecte par incredibile, mă gândesc serios să-mi cumpăr și eu.

  Răspunde
 14. MonicaGheorghe

  Bună! Trebuie să spun că a durat ceva vreme până ai obținut rezultate, la mine au apărut imediat 😉 două săptămâni și deja am sprâncene superbe, și eu sunt șocată, Nanobrow este indispensabil!

  Răspunde
 15. Georgiana

  Mi-ar plăcea un cadou ca ăsta și sper că soțul meu va vedea acest comentariu! 🙂

  Răspunde
 16. Crina_Vasilescu

  De la început le-am spus tuturor că uleiul de ricin nu este bun! Ce bine că s-au inventat serurile de sprâncene.

  Răspunde
 17. Superbă80

  Citesc blogul tău destul de des pentru că tot ce recomanzi este minunat, am cumpărat piatra de exfoliere despre care vorbeai pe blog și acum am cumpărat Nanobrow de câteva săptămâni – acționeză perfect, sunt atât de mulțimită de el, este cel mai bun ser pe care l-am folosit vreodată!

  Răspunde
 18. OchiCăprui

  De acord, nanobrow este cel mai bun, efecte super foarte rapid, merită fiecare bănuț.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 shares