Ulei de Ricin pentru Creşterea Genelor – Utilizare, Efecte, Opinii

Se spune că utilizarea uleiului de ricin la nivelul genelor poate avea efecte negative, că nu este atât de eficient precum se crede şi că nu se recomandă utilizarea unei cantităţi foarte mari. Care este adevărul? Permiteţi-mi să vă prezint câteva informaţii despre uleiul de ulei în îngrijirea cosmetică.

ULEI DE RICIN

Poate fi achiziionat în orice farmacie, deoarece rolul său principal este de a trata problemele de stomac (este laxativ). Femeile creative au căutat un ulei eficient de creştere a părului şi au descoperit proprietăţile de hidratare şi stimulare a creşteterii părului (acţionează la nivelul bulbilor părului) oferite de uleiul de ricin. În prezent, utilizarea principală a uleiul de ricin a fost uitată. Este cunoscut ca cel mai ieftin şi cel mai eficient ulei de creştere a părului şi genelor. La urma urmei, genele sunt, de asemenea, păr.

CONSISTENŢĂ

Cum arată uleiul? Acesta este incolor, inodor şi are o consistenţă foarte densă, ceea ce face aplicarea la nivelul scalpului şi – în special – la nivelul genelor foarte dificilă. Evident, îl puteţi dilua şi amesteca cu alte produse (e.g. parafină lichidă şi ou), totuşi, aplicarea va continua să fie problematică la începutul aventurii dumneavoastră de îngijire cu produse naturale. Din experienţa mea – atunci când aplicaţi ulei de ricin la nivelul genelor, acesta trebuie mai întâi amestecat cu ulei de jojoba şi aplicat cu ajutorul unei periuţe spălate a unui rimel vechi.

LA CE VĂ PUTEŢI AŞTEPTA?

Uleiul de ricin este considerat unul dintre cele mai eficiente uleiuri pentru creşterea genelor. În îngrijirea genelor, acesta este utilizat ca cel mai ieftin, sigur şi natural substitut al produselor de hidratare pentru gene. În orice caz, recomand testarea efectelor serului de gene Nanolash; acesta hidratează şi stimulează creşterea mult mai eficientă a genelor. Produsul conţine, de asemenea, ingrediente naturale şi cel mai important – este uşor de aplicat. În cazul în care consideraţi că produsele de înfrumuseţare a genelor nu sunt potrivite pentru dumneavoastră, puteţi cel puţin include uleiul de ricin în îngrijirea zilnică a genelor. Uleiul:

  • întăreşte bulbii genelor, pentru a reduce numărul genelor căzute;
  • hrăneşte şi hidratează eficient, oferă strălucire şi elasticitate;
  • conferă intensitate şi o nuanţă uluitor de închisă;
  • facilitează creşterea genelor după două săptămâni de utilizare.

Articole asociate

Articol precedent Următorul articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 shares