New Slow Age lansat de Vichy. Cum acţionează la nivelul tenului meu?

De când filosofia Slow Age a cucerit lumea şi a câştigat popularitate, a fost doar o chestiune de timp înainte de a se infiltra în cosmetologie. Sunt încântată că s-a întâmplat, deoarece vârsta lentă se potriveşte perfect în fiecare sferă a vieţii şi ne determină să încetinim ritmul, să ne bucurăm de moment şi de ce este acum şi aici. Vârsta lentă vine ca un răspuns la stilul de viaţă întotdeauna pe grabă şi plin de stres, previne consumul de mâncare nesănătoasă şi îngrijirea necorespunzătoare a pielii şi părului, care nu poate fi decât dăunătoare.

Ca parte a filosofiei de viaţă lentă a luat naştere şi conceptul de îmbătrânire lentă — un domeniu care se concetrează pe o îngrijire care permite conservarea într-un mod natural, sigur şi non-invaziv a aspectului pielii, pe încetinirea proceselor de îmbătrânire şi, în acelaşi timp, pe crearea unui scut împotriva toxinelor, poluării şi, în general, împotriva tuturor factorilor negativi din mediul extern . Trebuie să ştiţi că procesele de îmbătrânire depind în proporţie de 20% de moştenirea genetică, însă 80% de factori externi precum radiaţiile solare, toxinele, stresul, emoţiile şi stilul de viaţă.

Pentru o funcţionare a pielii în concordanţă cu filosofia de viaţă lentă, este important — în afara unui stil de viaţă sănătos — să alegeţi o îngrijire conştientă.
Este uşor, de fapt, pentru că Vichy tocmai a lansat colecţia Slow Age, care cuprinde ser, cremă de ochi şi cremă de înhibare a proceselor de îmbătrânire.

Am achiziţionat Vichy Slow Age acum o lună. Versiunea recipient (a mea) este dedicată tenului uscat. Versiunea flacon este Serul Slow Age şi a fost creat pentru ten normal şi mixt.

Crema mea conţine cel mai bun filtru (SPF30) şi are o consistenţă ceva mai densă decât un ser, dar se absoarbe minunat, nu lasă un strat uleios la nivelul pielii şi, în plus, are acţiune de hidratare. Nu lasă pielea aspră sau strânsă pe parcursul zilei. Produsul Vichy Slow Age protejează şi întăreşte pielea. Datorită acţiunii sale, pielea este protejată împotriva iritaţiilor, arsurilor solare, devenind tonifiată şi strălucitoare. După o lună de aplicare, pot observa diferenţe majore în condiţia tenului meu. Crema are un prafum superb, este eficientă şi nu conţine parabeni sau substanţe hipo-alergenice şi este adecvată chiar şi pentru pielea “super-sensibilă”. Această cremă poate fi utilizată ca bază de machiaj, pilea devenind mai strălucitoare şi mai sănătoasă. O recomand tuturor fanilor filosofiei de viaţă lentă şi celor care sunt preocupaţi de îngrijirea pielii şi care trăiesc înconjuraţi de toxinele şi noxele marilor oraşe.

Articole asociate

Articol precedent Următorul articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 shares