Am testat Better Than Sex, lansat de Too Faced! Verificaţi opinia mea

Bună, dragele mele.

Astăzi vă prezint recenzia unui rimel — acest rimel este (aparent) unul dintre cele mai bine vândute din lume. Este vorba despre rimelul Better Than Sex Too Faced. Mă întreb de ce este atât de popular. Ce are atât de grozav? În afara denumirii îndrăzneţe, acest rimel nu are nimic care ar putea să indice că este un produs special. Bagheta nu impresionează prin frumuseţe şi nu este, în mod categoric, nici revoluţionară — numeroase alte rimeluri au baghete cu o formă similară şi nu sunt atât de apreciate precum aceasta. În plus, bagheta nu este cum îmi place, adică din silicon, ci este sintetică. În orice caz, un fapt de necontestat este să acest rimel se vinde cu o viteză surprinzătoare (şi total neclar pentru mine). M-am horătât să îl cumpăr şi să îl testez.

În ceea ce priveşte ambalajul, acesta este, de fapt, foarte modern. Recipientul este din metal şi are o culoare delicată, pastelată, roz. Inspcripţia a fost încorporată cu stil şi menţinută în aceeaşi paletă coloristică precum recipientul, iar rezultatul final este un produs pe de-a întregul splendid, rimelul mat contribuind, de asemenea, la acest efect.

Referitor la numele produsului, da, este inteligent, îndrăzneţ şi sexy, în mod sigur, numeroase femei l-au cumpărat doar datorită numelui său uşor sugestiv. Cu toate acestea, nu sunt impresionată. Nici un produs cosmetic nu poate fi mai bun decât… 🙂 În orice caz, ideea din spatele acestui rimel şi numelui său scandalos funcţionează — te temptează să îl încerci.

Am citit pe numeroase website-uri că este plin de colagen şi peptide, deci hrăneşte genele. Între timp, dacă aruncaţi o privire la compoziţie, veţi vedea că Better Than Sex este un rimel cu la fel de multe ingrediente controversate, precum cele hidratante. De exemplu, nu apreciez prezenţa fibrelor în compoziţia unui rimel. Nici un rimel cu fibre nu are un impact benefic asupra genelor mele — după ceva timp, simt întotdeauna disconfort, deoarece rimelul îmi irită ochii, iar fibrele microscopice ajung sub lentilele de contact, ceea ce este greu de suportat. Better Than Sex conţine fibre de poliester, care conferă volum şi lungime fiecărei gene. Efectul poate fi estetic şi acest rimel va fi iubit de toate fetele cu gene scurte. Forma de clepsidră a baghetei este cea mai bună alegere în ceea ce priveşte o baghetă sintetică obişnuită — are, cel puţin, capacitatea de a apuca şi de a separa fiecare geană. Volumul şi lungimea sunt menţinute după aplicarea primului strat, deoarece orice strat adiţional (din păcate) strânge genele şi crează picioare de păianjen. Un strat este suficient pentru un machiaj complet. Better Than Sex este un rimel pe care trebuie să ştiţi cum să-l utilizaţi şi trebuie, de asemenea, să fiţi imune la fibrele din compoziţia sa. Adevărul este că atunci când, într-un final, am “înţeles” care este cea mai bună metodă de aplicare a acestui rimel, am reuşit să obţin un efect foarte plăcut de gene lungi şi foarte negre. Bucuria mea nu a durat mult, deoarece după aproximativ 4 ore, am simţit ochiul iritat. Fibrele mi-au amitit de prezenţa lor. În ciuda rezultatelor minunate oferite de acest rimel — din păcate, nu este pentru mine… şi cu siguranţă NU este mai grozav decât sexul. 🙂

Articole asociate

Articol precedent Următorul articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 shares