Cărbune din Japonia sau Bamboo-Sei Intense lansat de Yoskine

Există măşti faciale cu cărbune activ de tip peel off şi săpunuri cu cărbune pentru curăţarea pielii de toxine. Există, de asemenea, pastă de dinţi neagră care albeşte perfect. Peeling-ul negru din lavă vulcanică a spart recordurile de vânzări, mai ales în rândul persoanelor care practică sporturi, deoarece acestea nu doar elimină toxinele, ci şi oferă o senzaţie de calmare şi de relaxare la nivelul muşchilor.

Companiile de produse cosmetice au decis să urmeze tendinţele şi să lanseze creme faciale pe bază de cărbune.

Aceste creme vor curăţa pielea în profunzine de toxine şi sunt dedicate persoanelor care trăiesc în oraşele şi în metropolele mari ale lumii, unde ceaţa, fumul şi poluarea reprezintă o problemă serioasă.

Marca Yoskine introduce 3 produse de îngrijire pentru curăţarea pielii, contractarea porilor dlataţi şi, cel mai important, netezirea ridurilor. Puteţi alege din 3 produse:

  1. CREMĂ NEAGRĂ DE ZI & NOAPTE PENTRU REDUCEREA RIDURILOR CU CĂRBUNE DE BAMBUS
  2. MASCĂ NEAGRĂ DE EXFOLIERE CU CĂRBUNE DE BAMBUS
  3. SER NEGRU DE PERFECŢIONARE CU CĂRBUNE DE BAMBUS

În ultimele două săptămâni, am utilizat Crema Neagră de Zi & Noapte pentru Reducerea Ridurilor cu Cărbune de Bambus. Este un produs incredibil pentru tenul matur, care, în ciuda vârstei, este: gras şi lucios în zona T.

Produsul negru de reducere a ridurilor lansat de Yoskine m-a temptat cel mai mult deoarece este o cremă universală care poate fi utilizată ziua ca bază de machiaj şi seara după demachiere. Această cremă nu are culoarea neagră a cărbunelui sau cea a bine cunoascutei măşti faciale coreene de culoare neagră. Crema are culoarea petrolului şi nu este uleioasă. Formula sa are consistenţa unui gel delicat şi perfect pentru vară (crema cu cărbune se absoarbe minunat).

Am cumpărat-o deoarece am fost interesată de substanţele active conţinute în crema neagră lansată de Yoskine: cărbune natural din bambus, care matifiază perfect pielea, acid de polipor, ulei de argab şi extract de frunze de ceai negru. În plus, compania Yoskine menţine complexul de ridicare a pielii şi de netezire a ridurilor care, de asemenea, accelerează producţia de colagen.

Două săptămâni nu sunt suficiente pentru a vorbi de rezultate spectaculare, dar datorită faptului că am aplicat-o de două ori pe zi, vă pot spune că pielea devine mai netedă, mai hidratată, mai fermă şi mai moale. De asemenea, porii pielii nu mai sunt dilataţi. Sunt foarte mulţumită de crema neagră lansată de Yoskine — este perfectă pentru zilele fierbinţi de vară, datorită consistenţei sale uşoare, sub formă de gel.

Cărbunele de bambus m-a încurajat într-atât încât am intenţia de a cumpăra tot setul, împreună cu masca de peeling. Voi aştepta până la completarea colecţiei cu un ser de ochi de bază de cărbune.

Articole asociate

Articol precedent Următorul articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 shares