Cum să mărim ochii prin machiaj? Am devenit expertă!

În sfârșit, vă pot împărtăși acest ghid. Cum se aplică machiajul pentru lărgirea ochilor? Stăpânesc toate trucurile, le-am testat și sunt pregătită să vi le dezvălui. Sunteți curioase ce am învățat în timp ce am încercat să-mi definesc ochii cu ajutorul machiajului?

Statistic, majoritatea femeilor sunt mulțumite de forma și dimensiunea ochilor lor. Încercăm să îi definim prin machiaj. Care sunt cele mai frecvente greșeli pe care le comitem?

  1. Aplicăm un corector atât de închis la culoare încât cearcănele ne diminuează strălucirea și frumusețea.
  2. Ne pătăm pleoapele superioare și inferiore cu rimel.
  3. Aplicăm fard de ochi într-o nuanță pe întreaga pleoapă, ceea ce micșorează ochiul.
  4. Uităm că nuanța fardului de ochi trebuie să fie în contrast cu cea a irisului.
  5. Aplicăm prea mult ptodus pe pleoapele inferioare, obținând astfel un machiaj strident.
  6. Uităm să folosim doar cantități mici de farduri de ochi perlate și sclipitoare pentru intensificarea machiajului.
  7. Nu știm cum să aplicăm machiajul de sprâncene și cum să definim sprâncenele.
  8. Aplicăm prea mult tuș de ochi.9. Definim pleoapele superioare și inferioare folosind prea mult dermatograf.
  9. NU CUNOAȘTEM TRUCURI PENTRU LĂRGIREA OCHILOR!
  10. Este timpul să îndreptăm asta. Vă voi oferi câteva sfaturi despre cum puteți lărgi ochii cu ajutorul machiajului și sper că veți folosi aceste informații. Chiar cred că machiajul vostru va trece la următorul nivel!

Cum se aplică machiajul de lărgire a ochilor?

Există două metode – rapidă și avansată. Încercați să lărgiți ochii folosind prima metodă. Dacă nu sunteți mulțumită de efecte, puteți testa și cealaltă metodă. Aceasta necesită ceva îndemânare.

Obțineți ochi mai mari cu ajutorul machiajului – tehnica 1

Aplicați un fard de ochi bej la nivelul pleoapei. Folosiți un tuș de ochi negru sau maro închis, întinzându-l din mijlocul ochiului către colțul exterior. Estompați un pic de fard de ochi închis la culoare în colțul exterior și întindeți-l deasupra pliului pleoapei superioare. Definiți ochii cu un rimel de volumizare.

Obțineți ochi mai mari cu ajutorul machiajului – tehnica 2

Începeți cu sprâncenele pentru a obține o ramă frumoasă pentru ochi. Modelați-le și umpleți-le folosind un fard sau un creion de ochi, folosiți o periuță și fixați efectul cu un gel de sprâncene. Aplicați o bază de fard de ochi pentru a uniformiza tonul pielii și estompați corectorul potrivit sub ochi pentru a camufla cearcănele. Folosiți un fard de ochi delicat, bej, ca bază. Aplicați un fard de ochi ceva mai închis, începând din mijlocul ochiului către colțul exterior. Folosiți maro închis pentru colțul exterior și întindeți-l și deasupra pliului. În colțul interior, folosiți un bej foarte deschis pentru a obține contrast și pentru a adăuga definiție ochilor. Folosiți un tuș de ochi negru pentru linia superioară a genelor – trasați din mijloc până în colțul exterior. Cu cât trasați mai departe, cu atât linia devine mai groasă. Dacă știți cum obțineți ochi de pisică, optați pentru acest tip de machiaj pentru a înfrumuseța ochii. Definiți linia apei cu un creion alb pentru ochi și mai mari. Folosiți un ondulator de gene și aplicați rimelul. Pentru un efect mai accentuat, aplicați două straturi.

Ce tehnică este mai atractivă?

Lărgirea ochilor cu ajutorul machiajului nu este dificilă!

Trebuie să recunoașteți că acești pași par destul de simpli și facili. Cred că orice femeie cu un pic de îndemânare își va putea transforma aspectul folosind aceste trucuri simple. Evident, machiajul de lărgire a ochilor nu trebuie să se concentreze neapărat pe maro și bej. Puteți folosi, de exemplu, nuanțe aurii pentru a ilumina centrul pleoapei. Regula este simplă: nuanță deschisă pentru colțurile interioare, nuanțe închise pentru colțurile exterioare.

Cum să verificați facă procedați corect?

Oglinzile au tendința de a deforma realitatea. Este dificil să ne dăm seama dacă eforturile noastre de machiaj au dat fructe. Nicio grijă! Există un model simplu.

Aplicați machiajul la un ochi ca mine. Folosiți produsele preferate și aplicați-le așa cum faceți zilnic. Apoi, treceți și la celălalt ochi – urmați sfaturile mele pentru a obține ochi mai largi. La sfârșit, uitați-vă la ambii ochi. Cu siguranță, veți observa care arată mai bine.

Vă țin pumnii!

Articole asociate

Articol precedent Următorul articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 shares