Cum să-ți volumezi părul: Sfaturi și trucuri pentru un păr plin de viață

Un păr voluminos și bine îngrijit este visul oricărei femei. Însă, cum să obții volumul dorit când părul tău este natural lipsit de volum? Ei bine, nu trebuie să te îngrijorezi! Există mai multe trucuri pe care le poți utiliza pentru a-ți volumiza părul, iar în acest articol îți vom dezvălui câteva dintre ele.

Cauzele lipsei de volum

Înainte de a încerca să obții volum, este important să înțelegi de ce părul tău este lipsit de volum. Unul dintre principalii factori este tipul de păr. De exemplu, părul fin și drept tinde să fie mai puțin voluminos decât părul gros și ondulat. Alți factori care ar putea contribui la lipsa de volum includ folosirea unor produse necorespunzătoare, deteriorarea părului și lipsa unei diete echilibrate.

1. Utilizează produse de volum

Produse de volum

O metodă eficientă de a adăuga volum părului tău este utilizarea produselor de volum. Acestea vin în diferite forme, cum ar fi șampoane, balsamuri, spray-uri și mousse-uri. Când alegi un produs de volum, asigură-te că acesta este potrivit tipului tău de păr.

2. Usucă-ți părul cu capul în jos

Uscatul părului

Această tehnică simplă este extrem de eficientă pentru a-ți volumiza părul. După ce te-ai spălat pe cap, usucă-ți părul cu capul în jos. Acest lucru va ajuta la ridicarea rădăcinilor și va adăuga instantaneu volum părului tău.

3. Folosește un uscător cu difuzor

Difuzor pentru uscător

Un difuzor este accesoriu pentru uscătorul de păr care distribuie căldura în mod uniform, ajutând la adăugarea de volum. În plus, este excelent pentru a reduce încrețirea, asigurându-te că buclele tale rămân definite și pline de volum.

4. Schimbă-ți părul de parte

Schimbarea părului de parte

O altă modalitate simplă de a adăuga volum părului tău este schimbarea părului de parte. Dacă ai obiceiul de a-ți pieptăna părul tot timpul în aceeași direcție, acesta poate începe să se împiedice la rădăcină, ceea ce poate diminua volumul. Schimbarea părului de parte poate remedia aceasta.

5. Folosește bigudiuri

bigudiuri

Bigudiurile nu sunt doar pentru coafurile retro. Acestea pot fi folosite pentru a adăuga o cantitate impresionantă de volum părului tău, fără a fi nevoie de căldură. Asigură-te că știi cum să le folosești corect pentru a obține cele mai bune rezultate.

Concluzie

Obținerea unui păr voluminos nu trebuie să fie o luptă. Există multe trucuri pe care le poți încerca pentru a-ți volumiza părul, indiferent de tipul tău de păr. Aminteste-ți că este important să ai grijă de părul tău și să folosești produsele potrivite pentru a-l menține sănătos și plin de viață.

Articole asociate

Articol precedent Următorul articol
0 shares