Trei inamici pentru pielea mea (şi poate şi pentru a dumneavoastră)!

Trebuie să cunoaşteţi aceste produse. Ieri, mi-am promis că voi scrie despre aceste produse. Nu mă refer la produse de frumuseţe care sunt, de obicei, descrise pe blog. Astăzi, vă propun să auncăm o privire la dieta noastră şi la impactul imens al acesteia asupra condiţiei şi aspectului pielii.

Vă prezint trei inamici ai pielii la care trebuie să fiţi atente în alimentaţia dumneavoastră. Frumuseţea şi sănătatea pielii depinde de aceştia. Descoperiţi care sunt produsele la care am renunţat. Pielea mea mi-a transmis semne că nu le tolerează.

CAFEA

Relaţia mea dificilă cu cafeaua s-a terminat prin despărţire. În tinereţe, o uram. Apoi, m-am îndrăgostit de latte-ul unei cafenele din apropiere. Acum, fac o cură de ‘dezintoxicare’ de cafea. Exfoliantul DIY pe bază de cafea este unul dintre produsele mele cosmetice preferate, totuşi efectele consumului de cafea nu sunt excelente. După o ceaşcă de cafea puternică, pielea mea arată ca după o noapte nedormită; pielea este înroşită, am cearcăne. Recomand înlocuirea cafelei cu ceai verde, care are, de asemenea, efect stimulant.

GRĂSIMI

Ştiu că nu pare, dar ador alimentele grase. Din păcate, există o legătură puternică între pielea impură şi cantitatea de grăsimi consumate. Prăjelile, gustările sărate – chiar şi iubitele mele chips-uri – au o influenţă nefastă asupra pielii. Apar mai multe puncte negre, iar pielea se îngraşă. În acest caz, fac o baie de aburi.

PRODUSE LACTATE

Persoanele alergice la produse lactate preferă să renunţe. Deşi tolerez produsele lactate, nu consum foarte multe deoarece acestea îmi deteriorează pielea. Dieta mea trebuie să fie cât mai sănătoasă pentru a-mi menţine aspectul tenului. Cum reacţiona tenul meu după consumul de produse lactate? Iritaţii şi erupţii acneice pe toată faţa – de fiecare dată când mâncam un sandvici cu unt şi brânză de vacă.

Aceste produse provoacă neplăceri şi la nivelul pielii dumneavoastră?

Poate că şi există alte produse pe care pielea dumneavoastră nu le tolerează?

Articole asociate

Articol precedent Următorul articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 shares