Noua mea descoperire în îngrijirea pielii: Nanoil Anti-Redness Face Serum

cel mai bun ser facial anti-roșeață Nanoil

Sunt sigură că știți că ador să testez noi produse de înfrumusețare. Deși nu testez fiecare produs cosmetic lansat pe piață, cred că sunt multe produse care trec prin mâinile mele în fiecare an.

Astfel, când am văzut că Nanoil a lasat un nou ser facial, nu am putut rata ocazia. L-am cumpărat aproape imediat din magazinul oficial Nanoil (link mai jos), astfel încât acum vă pot oferi o recenzie sinceră despre produsul Nanoil Anti-Redness Face Serum. Continuați să citiți pentru a afla informații de bază, părerile și impresiile mele despre acest produs. Să începem, nu-i așa?

Cum folosesc Nanoil Anti-Redness Face Serum?

Deoarece serul facial dispune de un pulverizator, aplicarea este super simplă. Trebuie doar să aplicați câteva picături de produs pe față, să le distribuiți cu degetele pe toată suprafața feței și gâtului și să ajutați pielea să îl absoarbă printr-un masaj facial delicat. Evident, înainte de asta, curățați temeinic pielea. După ce serul pătrunde complet în piele, aplicați o cremă facială cu SPF.

Am încorporat Nanoil Anti-Redness Face Serum în rutina mea de îngrijire de dimineață și vă pot spune că nu-mi afectează deloc machajul.

cel mai bine cotat ser facial anti-roșeață Nanoil

Ce efecte am observat?

Primul lucru care m-a uimit a fost că doar după câteva momente de la aplicare, pielea mea s-a simțit relaxată. Cu cât am folosit mai mult Nanoil Anti-Redness Face Serum, cu atât pielea mea s-a îmbunătățit. Am observat mai puține zone afectate de roșeață, mai puține vene în formă de pânză de păianjen în general. Nu mai eram obsedată să acopăr leziunile vasculare cu anticearcăn, ceva ce era de neconceput pentru mine înainte de a ieși din casă. În plus, acest ser mi-a hidratat și hrănit pielea, motiv pentru care tenul meu are un aspect mai frumos și mai sănătos.

Care sunt ingredientele esențiale?

Acest ser nu ar putea oferi aceste rezultate dacă nu ar conține numeroase extracte de plante. În mod surprinzător, în timp ce citeam lista de ingrediente, nu am putut găsi nicio substanță inutilă, ceea ce este minunat. După părerea mea, patru ingrediente naturale merită menționate. Aruncați o privire:

  • extractul de tei are un efect calmant la nivelul pielii
  • extractul de conuri de chiparos hidratează și protejează pielea împotriva iritațiilor
  • extractul de scoarță de castan sigilează vasele de sânge
  • extractul de rădăcină de Boerhavia diffusa are un efect antiinflamator

cel mai bun ser facial anti-roșeață Nanoil

Este Nanoil Anti-Redness Face Serum un produs rentabil ca preț?

Dați-mi voie să încep prin a vă spune cât produs veți obține – 1.69 fl. oz (50 ml), ceea ce este destul de… ei bine… mult! Majoritatea serurilor faciale pe care le-am testat conțin 1 fl. oz (30 ml) sau chiar mai puțin. De aceea, cred că achiziționarea serului facial Nanoil este o afacere bună. Prefer să cumpăr un produs mai mare care durează mai mult timp decât unul mic care trebuie cumpărat iar și iar.

În ceea ce privește prețul, nu știu sigur dacă acest ser facial calmant va costa la fel ca acum, dar pentru mine, prețul curent este rezonabil. După părerea mea, Nanoil Anti-Redness Face Serum și efectele pe care le oferă merită fiecare ban.

cel mai bine cotat ser facial anti-roșeață Nanoil

Nanoil Anti-Redness Face Serum – părerea mea

După părerea mea, acest ser facial de la Nanoil este o alegere minunată pentru persoanele cu ten sensibil și predispus la roșeață. Dar sunt sigură că dacă doriți, puteți împărți acest ser cu colegele de apartament sau cu oricine doriți deoarece formula Nanoil este foarte delicată la nivelul pielii. Este, de asemenea, perfect pentru tenul matur și predispus la acnee. Vreau dor să vă spun că deși Nanoil Anti-Redness Face Serum este promovat ca un produs special pentru tenul sensibil și predispus la roșeață, și alte tipuri de ten vor putea benefia de acțiunea sa.

Așa cum am menționat deja, am cumpărat serul din magazinul oficial Nanoil – nanoil.ro, dar știu că există și alte magazine electronice care comercializează produsele de înfrumusețare Nanoil.

Vă rog să puneți orice întrebări aveți în secțiunea de comentarii din josul postării. De asemenea, aș dori să vă aflu părerile despre Nanoil Anti-Redness Face Serum 🙂

Articole asociate

Articol precedent Următorul articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 shares