[SUCCES] Pielea mea s-a îndrăgostit de serul facial cu acid hialuronic Nanoil!

AVEȚI UN PRODUS HIDRATANT PREFERAT?

Sunt destul de sigură că majoritatea dintre voi v-ați gândit la o cremă facială sau la un ulei natural (de fapt, uleiurile hidratează pielea indirect prin prevenirea pierderii umidității). În orice caz, pot spune că produsul meu preferat de hidratare este serul facial cu acid hialuronic cu formulă ușoară de la Nanoil. Ați auzit de acest produs?

L-am primit de la mama mea care știa de problemele mele de piele și de tenul mereu iritat. Am folosit acest produs din politețe pentru că nu doream să o supăr – nu eram convinsă de capacitatea produsului de a hidrata pielea. Cum ar putea un produs cu doar patru ingrediente să fie de ajutor? Eram sceetică, dar pe de altă parte, nu-mi place să irosesc lucruri, așa că am continuat să aplic serul facial cu acid hialuronic de la Nanoil în mod regulat, timp de peste o lună și jumătate.

Cât am fost de surprinsă în prima săptămână când s-a dovedit că acest ser facial complet inobservabil este incredibil de puternic – chiar hidratează pielea! Acum știu că rutina mea zilnică de îngrijire a pielii nu ar fi posibilă fără acest ser facial deoarece este perfect pentru tenul meu, oferindu-i o condiție minunată!

Sper că v-am captat interesul și că sunteți curioase ce este acest produs cosmetic de succes. Dați-mi voie să vă prezint Nanoil Hyaluronic Acid 2% Face Serum. Iată o scurtă recenzie pentru a afla câteva informații utile despre ser.

Serul facial Nanoil – ingrediente

Să începem cu ingredientele deoarece formula m-a șocat un pic (așa cum am menționat mai sus), dar acum văd sensul. Ce rost are să ne supraîncărcăm tenul cu o mulțume de substanțe când putem folosi doar patru ingrediente esențiale?

În cazul acestui der facial de la Nanoil, apa este primul ingredient listat – și este ingredientul de bază, desigur. Al doilea și cel mai important este acidul hialuronic 100%, un umectant bine cunoscut (și de voi, și de mine). Celelalte două ingrediente au rolul de a menține consistența și de a ajuta serul să pătrundă în piele imediat. Atât și nimic altceva!

Nu am putut găsi parabeni, arome, coloranți sau siliconi și, în general, nu am găsit nimic care ar putea crește riscul de iritare a pielii sau de apariție a reacțiilor adverse. Aceasta este o compoziție pură și simplă, prin urmare, recomand serul facial cu acid hialuronic de la Nanoil tuturor, chiar și celor cu ten hiper-reactiv.

Serul facial hialuronic Nanoil – textură

Acest ser are o textură extrem de ușoară. Nu știu dacă acest lucru se datorează formulei minimaliste sau faptului că acidul hialuronic este principalul ingredient. Ce știu, însă, este că la aplicare, serul învăluite delicat pielea într-un strat plăcut, oferind o senzație de finețe, netezime și hidratare. Un aspect și mai surprinzător este că serul are nevoie doar de câteva secunde pentru a fi complet absorbit în piele. Începe să îmbunătățească condiția pielii la nivelul celor mai profunde straturi, însă efectele pozitive pot fi vizibile la suprafața pielii.

Cum acționează Acidul Hialuronic 2% Nanoil?

Deoarece vorbim despre efecte, trebuie să adaug că serul facial Nanoil cu acid hialuronic m-a uimit – atât este de eficient! Ar trebui să hidrateze pielea și chiar o face! Ar trebui să calmeze tenul iritat și puteți simți asta imediat după aplicarea serului la nivelul tenului. Incredibil!

Dar efectele? Aplic de ceva timp acest ser facial de la Nanoil și vă pot spune că în doar câteva săptămâni:

  • îmbunătățește vizibil nivelul de hidratare a pielii
  • reduce senzația de piele strânsă și deshidratată
  • ameliorează iritațiile și previne recidiva
  • face pielea fină și netedă
  • conferă elasticitate pielii
  • reduce liniile fine (are efect anti-îmbătrânire)
  • Aplicarea pas cu pas a serului facial Nanoil

Ce ador cel mai mult la acest ser: nu trebuie să petreceți multe ore pentru a obține aceste rezultate. Serul facial Nanoil cu acid hialuronic acționează rapid și eficient. Tot ce trebuie să faceți este să urmați acești pași simpli și să continuați să-i repetați dimineața și seara.

  1. CURĂȚARE – spălați-vă pe față ca de obicei și uscați cu prosopul.
  2. APLICARE – tapotați o doză mică de ser facial la nivelul tenului.
  3. PROTECȚIE – după absorbție, aplicați o cremă facială.

Vă puteți obișnui cu acest proces de aplicare în 3 pași foarte ușor, cu atât mai mult cu cât efectele merită efortul. Dacă doriți să aflați mai multe despre Hyaluronic Acid 2% Face Serum, accesați:

[www.nanoil.ro]

Articole asociate

Articol precedent Următorul articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 shares