Aura Botanica Kerastase – păr plin de strălucire. Testul cu spray de păr

Bună, fetelor!

Timp de o lună, am testat spray-ul de păr Kerastase Aura Botanica. Ştiu totul despre acest produs 😉 Astăzi, vă voi spune cum acţionează, cum miroase şi dacă îşi merită sau nu preţul. Să începem!

Aura Botanica — are ceva special?

Secretul acestui produs constă în consitenţa uşoară, combinată cu uleiuri naturale şi apă de flori. Toate acestea conferă produsului o formulă uşoară, care, în plus, nu conţine substanţe pe bază de alcool sau siliconi. Am fost atrasă de parfumul spray-ului — este minunat şi plin de prospeţime. Kerastase Aura Botanica are o aromă de portocale, cu note delicate de nuci.

Aura Botanica — care este compoziţia sa?

Kerastase Gloss Appeal conţine trei uleiuri naturale şi un ulei esenţial, care, în principiu, îmbunătăţeşte dispoziţia şi acţionează ca un parfum pentru păr — l-am simţit în păr timp de multe ore de la aplicarea spray-ului.

În compoziţia acestui produs pot fi diferenţiate trei substanţe “benefice” i.e ulei natural de avocado, ulei de cocos şi ulei de argan. Acestea asigură strălucire, penetrează în profunzimea structurii părului, asigură nivelul corespunzător de hidratare a părului, protejează părul împotriva deteriorării, conferă fineţe părului supraîncărcat cu produse de îngrijire neadecvate.

Aura Botanica — cum acţionează?

Spray-ul de păr lansat de Aura Botanica este descris ca un produs de îmbunătăţire a strălucirii, acesta fiind rolul său principal. Este conceput pentru păr normal şi uşor sensibil. În plus, poate fi utilizat pentru păr normal şi păr vopsit. Produsul hrăneşte atât părul cu un nivel adecvat de hidratare, cât şi părul care a început să se electrizeze şi să se usuce. Aura Botanica disciplinează foarte bine părul. Am fost încântată de acest produs încă de la prima aplicare. Aroma sa este fantastică şi îmbunătăţeşte dispoziţia. Diferenţa la nivelul părului este vizibilă aproape imediat. Folosesc Aura Botanica pe părul uscat pentru a putea observa cum acţionează şi dacă îngreunează sau nu părul. Acest lucru nu se întâmplă niciodată şi părul a căpătat elasticitate şi a devenit mai disciplinat, mai strălucitor şi mai uşor de stilizat.

Aura Botanica — cum regenerează părul?

În acest punct va trebuie să vă dezamăgesc — în ceea ce priveşte regenerarea — pulverizarea produsului nu este suficientă pentru a îmbunătăţi pe deplin condiţia părului. Cred că este necesar să utilizaţi întreaga colecţie Aura Botanica, care cuprinde şamponul, balsamul şi esenţa de strălucire. Spray-ul este mai degrabă conceput pentru stilizarea zilnică a părului — datorită acţiunii acestui produs, ştiu că părul meu este protejat, strălucitor şi neted, fără a utiliza siliconi sau substanţe care astupă porii firului de păr. Uleiul sub formă de spray, lansat de Aura Botanica nu va putea înlocui tratamentele regulate cu ulei pentru păr. Vă recomand să-l achiziţionaţi? Sincer vorbind: mi-aş investi banii mai degrabă într-un ulei de păr mai scump pentru efectuarea tratamentelor cu ulei de păr, decât într-un spray mai ieftin care doar face părul strălucitor şi îl protejează.

Articole asociate

Articol precedent Următorul articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 shares