Recenzie Cel mai bun ser facial? Biotherm, Blue Therapy, Ser-în-Ulei.

Găsirea unui ser facial bun mi-a luat secole.

În ciuda aparenţelor, nu este cea mai uşoară misiune.

Numeroase produse cu compoziţie concentrată şi acţiune intensă declanşează reacţii alergice şi irită pielea. Drumul meu în căutarea unui produs unic, perfect a fost lung şi anevoios. În timpul acestei „aventuri”, am experimentat multe surprize neplăcută, precum astuparea porilor pielii, seruri care în loc de a fi absorbite, rămâneau la suprafaţa pielii şi multe alte situaţii ciudate, care aş fi dorit să nu se întâmple… Eram gata să-mi pierd orice speranţă de a găsi un cosmetic eficient de întinerire atunci când cosmeticiana mea mi-a sugerat să caut un produs care conţine acizi graşi esenţiali din grupul omega.

Astfel, am găsit produsul Biotherm, Ser-în-Ulei lansat în gama Blue Therapy.

Am fost tentată nu doar de uleiurile din compoziţia sa, ci şi de conţinutul de alge, care sunt cunoscute pentru proprietăţile intensive de regenerare şi întinerire. În plus, uleiul facial Biotherm conţine zahăr marin, care asigură hidratarea şi elasticitatea pielii.

Rolul serului este de a regenera, întineri şi elimina ridurile prin echilibrarea nivelului pH-ului pielii. Este potrivit pentru aplicarea în timpul serii – astfel, serul are suficient timp pentru a fi complet absorbit.

Tenul meu este de tip mixt şi, ca să fiu sinceră, mi-a fost teamă cu uleiurile vor supraîncărca pilea şi vor lăsa un luciu inestetic. Din fericire, nu s-a întâmplat asta. În timpul nopţii, uleiul intră în piele, iar dimineaţa pielea mea arată întotdeauna netedă, odihnită şi radiantă.

Diferenţa în aspectul pielii este uşor de observat chiar după prima aplicare a produsului Biotherm Ser-în-Ulei. Tenul meu a căpătat o nuanţă frumoasă şi arată bine odihnit. Zi după zi, acesta a obţinut elasticitate şi după două săptămâni de utilizare, am observat că ridurile au devenit mai puţin vizibille; pielea din jurul ochilor a devenit netedă. Am fost atât de mulţumită de felul în care acest ser funcţionează, încât am cumpărat al doilea flacon imediat ce l-am terminat pe primul. De asemenea, completez rutina de îngrijire a tenului cu crema de ochi, precum şi cu cremele de noapte şi de zi din gama Blue Therapy.

În timpul sezonului de iarnă, atunci când pielea mea are tendinţa de a se deshidrata şi irita, amestec câteva picături de ser în fondul de ten. Astfel, ofer pielii faciale protecţie suplimentară. Produsul Biotherm Ser-în-Ulei conferă, de asemenea, un aspect sănătos şi radiant pielii.

Recomand cu căldură produsul tuturor persoanelor care sunt în căutarea unui ser facial eficient, cu acţiune intensivă de întinerire. Biotherm Ser-în-Ulei are o capacitate de 30 ml şi este surprinzător de eficient. Mi-a luat patru luni şi jumătate pentru a consuma întregul flacon de produs.

Articole asociate

Articol precedent Următorul articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 shares