Cele mai bun anticearcăne de ochi. Cum să alegem produsul potrivit?

Singura armă eficientă împotriva cearcănelor este un anticearcăn potrivit nuanţei tenului.

Ochi obosiţi? Cearcăne în jurul ochilor? Pigmentaţie nedorită? Fondul de ten nu poate face faţă, prin urmare, ar trebui să aveţi întotdeauna la îndemână un anticearcăn. Cum îl alegem? Care este cel mai bun? Sper că sfaturile mele vor fi utile şi vă vor ajuta la selectarea fără probleme majore a unui anticearcăn.

Cel mai bun anticearcăn este…?

Ne întrebăm deseori ce contează cu adevărat atunci când vine vorba despre anticearcăne. În definitiv, toate acţionează la fel de bine şi sunt folosite pentru camuflarea cearcănelor. În orice caz, un aspect extrem de important este formula uşoară deoarece pielea din jurul ochilor este foarte subţire şi delicată. Al doilea aspect important este alegerea unei nuanţe potrivite care ar trebui să fie cu un ton mai deschisă decât cea a fondului de ten, pentru un aspect cât mai natural. Respectaţi aceste două reguli la alegerea unui anticearcăn.

Un anticearcăn ales greşit poate acea efecte inverse decât cele dorite. Poate usca zona ochilor, se poate strânge în pliurile ochilor şi multe altele. Toate acestea fac ridurile şi oboseala mult mai vizibile. Produsele de mai jos nu vor acţiona niciodată în acest mod.

CELE MAI BUNE ANTICEARCĂNE

  1. Maybelline, Dream Lumi Touch — are o formulă uşoară şi asigură un efect de iluminare natural pentru pielea dumneavoastră; nu duce la apariţia efectului de mască, este rezistent, ceea ce previne strângerea acestuia în pliurile pleoapelor şi are un preţ grozav.
  2. Astor, Skin Match Twist Concealer Pen — o opţiune şi mai accesibilă ca preţ, care conferă luminozitate ochilor, potrivindu-se perfect nuanţei tenului; pielea beneficiază de un aspect natural.
  3. Bourjois, Healthy Mix Correcting Concealer — o altă propunere la un preţ bun; conferă un aspect plin de prospeţime, acoperă perfect şi este rezistent, datorită proprietăţilor sale uşoare de solidificare după aplicare.
  4. L’Oreal, Lumi Magique Touch Of Light — un alt anticearcăn iluminator sub forma de creion cu o textură uşoară de cremă-gel; camuflează chiar şi cearcănele foarte închise la culoare şi este puternic pigmentat.

Articole asociate

Articol precedent Următorul articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 shares