Produs incredibil de protecție termică a părului! Recenzie Nanoil Heat Protectant Spray

cele mai bine spray de protecție termică

Hei, fetelor! Sunt încântată că sunteți din nou aici 🙂 Astăzi, voi discuta despre problema stilizării părului – uscarea cu foehnul, mai exact.

Chiar dacă faceți tot posibilul (aplicați balsamuri, măști, uleiuri și tundeți cu regularitate vârfurile despicate) pentru a vă proteja părul împotriva deteriorării, din păcate… tot nu este suficient. Se pare că unul dintre elementele de bază în îngrijirea zilnică a părului este protecția termică. Înainte de a spune ”Ce protecție termică? Nu mă privește.” – gândiți-vă o secundă cât de des folosiți uscătorul de păr. Vedeți? Din fericire, un produs de protecție termică vă poate salva.

De ce și cum deteriorează foehnul părul?

În primul rând, dați-mi voie să vă explic de ce critic uscătorul de păr. Contrar opiniei generale, acesta pare un aparat inofensiv pe care majoritatea dintre noi îl folosim zilnic. Generează un flux fierbinte de aer (50-70°C/120-160°F) pentru a usca părul mai rapid decât procedura de șamponare. Și asta este enorm pentru părul delicat deorece atunci când este expus la astfel de temperaturi, cuticulele suprapuse se ridică, eliminând umiditatea. Cu cât expunem părul mai frecvent la acțiunea uscătorului și a altor aparate de stilizare termică, în general, cu atât mai rapid părul își pierde apa. Astfel, după câteva săptămâni, părul devine deshidratat și obosit.

cele mai bine spray de protecție termică nanoil

Cea mai bună protecție pentru păr – Nanoil Heat Protectant Spray

Cunosc de ceva vreme produsele cosmetice Nanoil. De cele mai multe ori, am ales uleiurile presate la rece, masca de păr cu cheratină și uleiul pentru păr cu porozitate medie. Când am văzut că Nanoil a lansat mai multe produse de îngrijire a părului, am fost încântată. Printre cele trei spray-uri de stilizare, am observat o adevărată comoară – un spray de protecție termică pentru protejarea părului împotriva căldurii și temperaturilor ridicate. L-am comandat fără să mai stau pe gânduri. Ca întotdeauna, pachetul a fost livrat rapid.

Cum acționează Nanoil Heat Protectant Spray?

Acest cosmetic s-a dovedit a fi ideal pentru părul meu. Iată cum acționează:

  1. Protejează părul împotriva temperaturilor extreme – produsul Nanoil de protecție termică este activ chiar și la 220°C/440°C. Aceasta înseamnă că îl puteți aplica nu doar înainte de uscare, ci și înainte de îndreptare.
  2. Are o formulă ușoară și este plăcut de aplicat. Nu am observat să lase reziduuri la nivelul părului. Nici nu lasă un strat uleios, spre deosebire de majoiritatea produselor de acest tip.
  3. Nu doar protejează împotriva căldurii, ci, datorită proteinelor de mătase, hrănește, îngrijește și îmbunătățește aspectul pătului. Lasă părul mai neted, mai strălucitor, mai catifelat și mai elstic.
  4. Vă economisește timp deoarece reduce timpul de uscare. De asemenea, facilitează stilizarea, consumând astfel mai puțin timp.
  5. Este disponibil online, are un miros încântător și un recipeint durează mult timp. Este alcătuit din ingrediente de calitate. Luând toate acestea în considerare, acest produs de protecție termică nu este deloc scump.
  6. Vă ajută să creați coafuri superbe și rezistente. Datorită acestui spray, nu va trebui să mai folosiți alte produse de stilizare precum spuma de păr, de exemplu.
  7. Este simplu de aplicat deoarece trebuie doar pulverizat în părul uscat sau umed înainte de uscare. Asta este tot – un singur pas.

nanoil spray de protecție termică

Consider că Nanoil Heat Protectant Spray este un cosmetic multifuncțional care protejează, hrănește și oferă părului un aspect mai frumos. Ador acest produs de protecție termică de la Nanoil. Oh, era să uit – îl puteți găsi pe nanoil.ro.

Articole asociate

Articol precedent Următorul articol
0 shares