Gene cluster de la Nanolash cu aplicare la domiciliu – Test și impresii

Kit de extensii de gene DIY

Aplicarea extensiilor de gene la domiciliu părea imposibilă. Obișnuiam să le fac la un tehnician de gene, fie gene 3D, fie gene 4D. Apoi, într-o zi, genele cluster DIY de la brandul Nanolash mi-au atras atenția. Abia așteptam să le încerc!

După ce am purtat extensii de gene timp de ani de zile, genele mele naturale abia dacă se vedeau, deveniseră terne, scurte și rare. Tehnicianul meu de gene mi-a sugerat o pauză îndelungată, dar mi s-a frânt inima. Cum să mergi la cumpărături sau la serviciu cu gene care arată de parcă nici nu există!

Căutam de mult timp o soluție. Rimelurile nu reușeau să producă efectele dorite. Extensiile de gene semipermanente erau de negăsit. Genele false DIY Lash Extensions au fost ultima mea soluție. Am fost mulțumită de rezultate?

DIY Eyelash Extensions, un produs în două variante

Încurajată de recenziile pozitive ale fetelor care au încercat DIY Eyelash Extensions, am plasat o comandă pe site-ul Nanolash. Am avut de unde alege! Erau două opțiuni la alegere:

  • pachet de gene DIY cluster: 36 de bucăți în trei lungimi: 10 mm, 12 mm, 14 mm și opt stiluri din care să alegi.
  • kit de gene cluster: pe lângă genele smocuri, există un bonder, un sealer, un remover și o pensetă pentru gene.

În cele din urmă, am ales doar caseta cu gene cluster. Aveam toate cele necesare acasă.

Trebuie să mai adaug că, potrivit promisiunilor producătorului, putem purta genele cluster timp de până la cinci zile, iar aplicarea ar trebui să dureze cel mult 10 minute. Sună tentant!

Chiar a durat doar 10 minute aplicarea genelor DIY Lash Extensions?

Să îmi creez cele mai seducătoare gene în doar 10 minute? Visele chiar devin realitate! A trebuit totuși să verific aceste promisiuni. Am pornit cronometrul.

Am aplicat genele cluster urmând instrucțiunile din cutie. M-am demachiat și:

  • am aplicat un strat subțire de bonder pe toate genele; am așteptat 30-60 de secunde pentru ca acesta să devină lipicios.
  • am ales un buchețel de gene și l-am plasat sub genele naturale, cât mai aproape de linia apei.
  • am aplicat sealerul pe toată suprafața genelor.

Stop cronometru! Aplicarea a patru buchețele de gene pe ambele pleoape a durat într-adevăr mai puțin de 10 minute.

GENE FALSE TIP CLUSTER DIY PENTRU EXTENSIA GENELOR LA DOMICILIU

Am folosit patru smocuri de gene DIY Eyelash Extensions Flirty pentru fiecare ochi pentru că îmi doream un efect natural la locul de muncă. Dacă preferați genele cu mai mult volum, alegeți cinci smocuri. O să-ți placă acest efect!

Extensii de gene care durează. Cât timp am purtat genele de tip cluster de la Nanolash?

Referitor la detaliile produsului, genele cluster DIY ar trebui să rămână neatinse timp de cinci zile, dar eu le-am purtat timp de opt zile. În mod șocant, cred că aș putea să le mai port încă două zile.

Genele nu au căzut și nu s-au îndoit și arătau la fel ca în momentul aplicării. Cred că dormitul pe spate și demachierea delicată au fost aspectele care au făcut ca extensiile de gene să reziste mai mult timp.

De asemenea, producătorul subliniază că putem aplica clusterele de gene o singură dată. Din nou, am demonstrat că nu este adevărat. Genele cluster DIY arătau perfect după ce le-am dat jos. Le-am curățat de adeziv cu ajutorul removerului și am aplicat din nou aceleași clustere!

nanolash  kit complet pentru extensii de gene la domiciliu

DIY Eyelash Extensions – soluția tuturor problemelor mele legate de gene

Purtând genele cluster DIY de la Nanolash, mi-am schimbat părerea despre extensiile de gene. Faptul că pot aplica extensiile de gene cluster de una singură și oricând simt nevoia este cel mai mare beneficiu al produsului.

Aplicarea simplă, care durează mai puțin de 10 minute, și posibilitatea de a purta clusterele timp de mai multe zile mă fac să cred că acestea sunt cele mai bune gene de tip cluster pe care le-am testat vreodată. Recomand cu căldură DIY Eyelash Extensions pentru că mi-au rezolvat problema cu genele firave, care abia se vedeau!

Articole asociate

Articol precedent
0 shares