Capilare sparte pe față? Dați-mi voie să vă ajut [CLASIFICARE SERURI FACIALE ANTI-ROȚEAȚĂ]

Știați că tenul cuperozic necesită atenție specială? Eu nu știam. Credeam că am vene în formă de pânză de păianjen pe față și că ne se poate face nimic în această privință. Nonsense!

Doar un singur produs cosmetic este necesar persoanelor cu ten cuperozic pentru a avea un ten frumos, curat și uniform, fără urme de roșeață și iritații. Îngrijirea potrivită a pielii se pare că este cheia succesului atunci când dorim să obținem un aspect impecabil.

Persoanele cu ten cuperozic ar trebui să se concentreze pe ameliorarea pielii stresate, tratând-o cu substanțe care elimină roșeața și facilitează uniformizarea tenului. De aceea, vă sugerez să alegeți produse care s-au dovedit eficiente în consolidarea și îmbunătățirea elasticității vaselor de sânge deoarece acesta este singurul mod de a reduce riscul apariției venelor în formă de pânză de păianjen. Hrănirea, hidratarea și revitalizarea pielii – acestea sunt cuvintele cheie pe care să le aveți în minte atunci când căutați produse de îngrijire a pielii. 

Serul facial pe care îl recomand pentru tenul cuperozic

Unul dintre produsele pe care le recomand pentru tratarea roșeții faciale este serul facial. Din câte știu, cremele au o formulă mult prea densă și trebuie aplicate topical. Pe de altă parte, serul poate fi distribuit pe toată suprafața feței deoarece are o formulă ușoară și se absoarbe în piele imediat, acționând din interior.

Pentru a vă ajuta să alegeți produsul potrivit, vă prezint serurile mele încercate și testate pentru ten cuperozic. Dacă le veți încerca, puteți fi sigure că veți preveni apariția venelor în formă de pânză de păianjen la nivelul feței.

1.  Nanoil Anti-Redness Face Serum

Nanoil Anti-Redness Face Serum

Preferatul meu! <3 Acesta este serul pentru ten cuperozic care acționează cel mai bine și oferă cele mai rapide rezultate, iar asta este extrem de important atunci când ne confruntăm cu o senzație de usturime și cu roșeață. Veți simți o ameliorare la scurt timp după aplicarea serului. Produsul conține patru extracte de plante: de castan sălbatic, chiparos, tei și Punarnava. Pielea mea a adorat imediat acest amestec de ingrediente. Doar câteva săptămâni au fost suficiente pentru a uita de roșeață, capilare sparte și alte imperfecțiuni ale pielii. Acest ser este incredibil pentru eliminarea problemelor pielii cuperozice și, în plus, hidratează și hrănește pielea. Ce v-ați putea dori mai mult? Ah, un preț rezonabil – deci, dați-mi voie să vă spun că prețul produsului este rezonabil.

website-ul produsului: www.nanoil.ro

2. Medik8 Calmwise Serum

Îmi place, de asemenea, serul calmant lansat de Medik8. Nu trebuie să plătiți o avere pentru acest produs și este surprinzător de eficient în tratarea tenului exigent. Dacă citim lista INCI, Calmwise Serum conține un singur ingredient vegetal (extractul de salvie) care este combinat cu uleiul de jojoba și o substanță misterioasă cu denumirea de teprenone. Deoarece produsul mi-a oferit rezultatele promise, nu am mai încercat să aflu ce este această substanță. Am observat că serul facial oferă o senzație răcoroasă plăcută și hrănește pielea, acționând eficient chiar și la nivelul tenului sensibil. Lista scurtă de ingrediente și textura ușoară a produsului sunt un mare avantaj.

3. PCA Skin Anti-Redness Serum

Dacă nu greșesc, acesta este cel mai costisitor ser pentru ten cuperozic pe care l-am testat. S-a dovedit a merita fiecare ban cheltuit deoarece a acționat foarte bine la nivelul pielii mele. Formula sa conține extracte de alge marine, extract de capere, bisabol cu proprietăți antiinflamatorii și câteva alte ingrediente care împreună reduc roșeața și aspectul venelor în formă de pânză de păianjen, calmează pielea iritată, hrănesc și oferă protecție. Chiar dacă mi-a oferit tot ce a promis, cred că prețul ar trebui să fie mai mic. Nu am mai cumpărat serul facial PCA Skin din nou din această cauză.

4. Dermalogica Ultra Calming Redness Relief Essence

Dacă sunteți interesate de produse cosmetice disponibile doar în farmacii, vă recomand serul facial Dermalogica. Această formulă ușoară face parte din gama UltraCalming. Ajută la reducerea roșeții și tratează problemele tenului hiper-reactiv. Îmi place Redness Relief Essence deoarece oferă efecte rapid și îmbunătățește vizibil aspectul pielii. Acest efect este datorat ingredientelor precum extractul de lemn dulce, propanedion, vitamina E și extractul de ovăz. Sunt 100% sigură că nu veți fi dezamăgite dacă alegeți acest produs.

5. REN Evercalm Anti-Redness Serum

Acesta este un ser destul de popular pentru capilarele sparte. REN Evercalm Anti-Redness Serum conține ingrediente responsabile pentru reducerea roșeții, calmarea iritațiilor și tratarea tenului hipersensibil – după cum observați, face tot ce ar trebui să facă un ser eficient, conceput special pentru ten cuperozic. Trebuie, de asemenea, să adaug că acest produs are efecte antioxidante și anti-îmbătrânire, ceea ce înseamnă că este perfect pentru tenul matur predispus la iritații. În general, tratează toate tipurile de iritații. Pentru cele mai bune efecte, serul trebuie aplicat cel puțin de două ori pe zi.

6. Dior Capture Youth Redness Soother

Dacă preferați produsele de top – deoarece vă place senzația de lux la nivelul pielii – vă recomand serul facial calmant, lansat de Dior, Capture Youth. Acum ceva timp, am primit o mostră a acestui produs și aș fi încercat produsul obișnuit dacă nu era atât de scump. Îmi place extractul de iris (antioxidant) și amestecul de peptide care consolidează pielea. Un aspect interesant este că Dior Capture Youth Redness Soother are culoarea verde și de aceea camuflează roșeața facială într-o secundă – acesta probabil că este efectul care îmi place cel mai mult la aceast produs.

Articole asociate

Articol precedent Următorul articol
0 shares